Лайм

Леонардо Ді Капріо зачарував нову дівчину Джеффа Безоса та отримав від мільярдера смішну погрозу

Подруга засновника Amazon накликала на нього хвилю глузувань

Голова Amazon Джефф Безос відповів на нове вірусне відео, у якому його дівчина Лорен Санчес надала явну перевагу Леонардо Ді Капріо.

Джефф Безос і Лорен Санчес Фото: Getty Images

Пара зустрілася з оскароносним актором на вечірці у Музеї мистецтв Лос-Анджелесу. Поки Лео говорив, Санчес дивилася на нього із захопленою усмішкою і навіть притулилася до нього пишними грудьми.

Пікантний інцидент не уникнув уваги користувачів мережі, і ті почали жартувати про романтичну невдачу Безоса.

"Дівчина Джеффа Безоса вирішила ризикнути всім заради Леонардо", - пишуть у коментарях. - "Лео не запросять у космос". "Безос може купити кожну студію в Голлівуді і заборонити їм наймати Ді Капріо". "Мільярдер або трильйонер, жодна сума грошей не змусила його дівчину не захотіти заарканити Лео просто зараз".

Джефф Безос не зміг довго ігнорувати галас, і звернувся до Ді Капріо у своєму Twitter. Мільярдер опублікував фото, на якому стоїть поряд із табличкою: "Небезпека! Прямовисна скеля, смертельне падіння". "Лео, підійди, я хочу тобі дещо показати", - написав він.

Така реакція ще сильніше потішила людей.

"Мільярдери нині дикі", - зазначають жартівники. - "При всьому багатстві, яке у вас є, ви не можете купити жіноче серце".

  • Ще одним любителем пожартувати над Джеффом Безосом є Ілон Маск. Нещодавно він знову посміявся із засновника Amazon через друге місце у списку найбагатших людей світу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків