Лайм

На українське ТБ повернуться шоу "Хто хоче стати мільйонером" та "Форт Буаяр"

Дати прем'єр наразі невідомі

На українські телеканали повернуться колись популярні шоу "Хто хоче стати мільйонером" та "Форт Буаяр". Про це холдинг StarLightMedia повідомив 9 листопада на щорічній презентації своїх проектів.

Подробиць про майбутні прем'єри поки мало: "Хто хоче стати мільйонером" повернеться на ICTV, його ведучим стане актор "Папіка" Станіслав Боклан, а "Форт Буаяр" покажуть на Новому каналі. Учасниками пригодницького реаліті традиційно будуть українські знаменитості, які вирушать до Франції - проходитимуть випробування на спритність та кмітливість, шукатимуть ключі та збиратимуть золоті монети у стінах 164-річного кам'яного форту.

Дати прем'єр поки що також невідомі. На прем'єру "Хто хоче стати мільйонером" чекають уже цієї осені, а "Форт Буаяр" вийде на екрани не раніше 2022 року.

В Україні телешоу "Форт Буаяр" на початку 2000-х транслював канал "1+1". Ведучими популярної телегри були режисер Григорій Гладій та акторка Віта Смачелюк. Учасниками шоу були спортсмен Василь Вірастюк, співачка Руслана Лижичко, гурти ТНМК та "Океан Ельзи", а також команда "Квартал 95" з Володимиром Зеленським.

"Хто хоче стати мільйонером" - популярна телегра, аналог оригінальної англійської телевікторини Who Wants to Be a Millionaire? Формат проекту існує вже понад 20 років, він був популярним на початку 2000-х і виходив у більш ніж 70 країнах. В Україні шоу транслювалось у 2000-2006 роках під назвою "Перший мільйон". Його учасниками у різний час були популярні зірки, серед яких Святослав Вакарчук – лідер ОЕ став переможцем, вигравши мільйон гривень (ефір відбувся 22 січня 2005 року).

  • Цієї осені на екрани повернулося шоу "Україна має талант". У 2021 році таланти учасників оцінюють Сергій Притула, Женя Кот та Ксенія Мішина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита