Лайм

На шоу "Україна має талант" назвали дату прем'єри - коли вийде перший випуск

До старту нового сезону залишилося трохи більше місяця

Прем'єра нового сезону талант-шоу "Україна має талант" відбудеться на каналі СТБ уже цієї осені. Перший випуск проекту глядачі побачать 23 жовтня. Традиційно шоу виходитиме по суботах, о 19:00.

"Це буде особливий і інноваційний сезон проекту, - обіцяють автори шоу. - На сцену шоу вийдуть українці, яким аплодує весь світ, а глядачі побачать неймовірні, часом приголомшливі таланти, легендарні повернення улюблених героїв і нові імена, а також унікальні номери, в яких використані новітні технології".

Фото: instagram.com/ukrainegottalent

Ведучим нового сезону стане Григорій Решетник, а підтримуватиме учасників за лаштунками співачка і блогер Jerry Heil. Оцінюватимуть таланти цього року Сергій Притула, Женя Кот та Ксенія Мішина.

"Цього літа під час кастингів "Україна має талант" я була в захваті від того, що українці настільки душевні і талановиті! Те, що демонструють на сцені шоу наші учасники, не просто викликає захоплення - ними хочеться пишатися на весь світ, - ділиться емоціями акторка. - Адже за кожним талантом, що нас вражає, стоять роки великої праці. І тільки віра в себе, свою мрію і люди поруч - друзі, близькі або колеги, вчителі не дають їм впасти духом".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

  • Кожен випуск головному складу журі допомагатимуть запрошені судді: олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, телеведуча Маша Єфросиніна та співачка Руслана Лижичко.
  • А поки глядачі чекають на прем'єру нового сезону шоу "Україна має талант, пропонуємо згадати найяскравіших скандалістів проекту за всі сезони.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші