Лайм

Дівчина підібрала на дорозі величезного пухнастого пса - він такий великий, що ледве вліз у машину

Собака охоче скористалася послугами безкоштовного таксі

Пізно ввечері американка Елеонора Донахью їхала у своєму авто повз закриту аптеку і побачила на дорозі самотнього собаку. Дівчина не захотіла залишати песика в біді, але не чекала, що він виявиться настільки великим.

Фото: ELEANOR DONAHUE

"Я побачила, як цей великий піреней біг по дорозі. Думала, що хтось іде за ним, але на вулиці нікого не було, - сказала Донахью The Dodo. - Собака повернув на парковку до аптеки, тому я послідувала за ним і покликала".

Пухнастий гігант дружелюбно підбіг до нової знайомої і не став відмовлятися від допомоги.

"Я вийшла з машини, і вона відразу застрибнула. На щастя, вона була в захваті і пускала на мене слини", - розповіла дівчина.

Фото: ELEANOR DONAHUE

Серед хмари м'якого білого хутра Донахью намацала нашийник із биркою "Луна" та номером телефону. Господарі величезної тварини відразу ж взяли слухавку і були щасливі дізнатися, що їхня пропажа знайшлася. Вони одразу ж виїхали за собакою, і пухнаста автостопниця вирушила додому.

Фото: ELEANOR DONAHUE

Виявилося, що Луна не вперше втікає з дому в місцеву аптеку. "Вона любить людей, а там завжди є люди. А ще поряд продають мафіни", - пояснила власниця.

Великий піреней (піренейський гірський собака) - порода скотогінних та охоронних собак, виведена у Франції. Це одна з найбільших європейських порід, представники якої можуть мати зріст до 80 см та вагу до 75 кг.

  • Качка пробігла Нью-Йоркський марафон і стала зіркою соцмереж. Тільки подивіться на цю пернату бігунку, яка всіх здивувала своїм атлетизмом.
  • Поліцейські влаштували погоню за свинею, яка не хотіла повертатися додому, і фото спецоперації вийшли епічними. У поліції запропонували переглядати знімки під музику із "Шоу Бенні Хілла".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші