Лайм

Принц Гаррі та Меган Маркл у сукні з глибоким декольте вийшли на червону доріжку у Нью-Йорку: фото

Пара вперше за довгий час з'явилася на світському заході

Принц Гаррі та Меган Маркл з'явилися на благодійному вечорі Salute to Freedom у Нью-Йорку. Захід, присвячений Дню ветеранів у США, покликаний зібрати гроші для підтримки студентів, ветеранів та родин військовослужбовців.

Фото: Getty Images

Гаррі був одягнений у класичний чорний костюм і краватку-метелик, а на грудях у нього сяяли чотири медалі та хрест Лицаря-командора Королівського Вікторіанського Ордену. На Меган була червона сукня з глибоким декольте та відкритою спиною від Carolina Herrera та туфлі на підборах від Giuseppe Zanotti. Подружжя доповнило своє вбрання червоним маком, який із 1921 року є символом пам'яті про загиблих на війні.

"Мій військовий досвід зробив мене тим, ким я є сьогодні, і я завжди буду вдячний людям, з якими мені доводилося служити - де б у світі ми не були", - сказав Гаррі, який 10 років служив у британській армії і двічі був у Афганістані.

"Я завжди пишаюся ним", - похвалила Меган чоловіка.

Фото: Getty Images

  • Раніше у Лондоні відбулася перша церемонія нагородження екологічної премії Earthshot Prize, яку заснував принц Вільям. Кейт Міддлтон вийшла на зелену килимову доріжку в ніжній сукні в грецькому стилі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко