Лайм

Померла 9-а людина, травмована у тисняві на концерті Тревіса Скотта

Загиблій було лише 22 роки

Студентка Бхарті Шахані, яка була тяжко поранена у тисняві на музичному фестивалі Astroworld Тревіса Скотта, померла. Таким чином, кількість загиблих на концерті репера досягла дев'яти осіб.

Як пише Associated Press з посиланням на адвоката сім'ї Джеймса Лассітера, 22-річна дівчина, яка мала навесні закінчити Техаський університет A&M, померла у середу ввечері.

Місце проведення фестивалю Astroworld Фото: Getty Images

"Вперше в житті вона просто хотіла повеселитися, і її позбавили цього", - сказала молодша сестра загиблої студентки, яка пішла на концерт разом із нею та їхнім двоюрідним братом.

Видання зазначає, що всі загиблі були віком від 14 до 27 років. Досі в критичному стані залишається наймолодший глядач - 9-річний хлопчик, який також постраждав у тисняві, перебуває у медичній комі.

Трагедія на Astroworld Festival в американському Х'юстоні (штата Техас) сталася 5 листопада під час виступу репера Тревіса Скотта. Фанати намагалися проштовхнутися до передньої частини сцени, через що виникла тиснява. В результаті загинуло дев'ятеро людей, десятки отримали травми та були госпіталізовані.

Тревіс Скотт на сцені Astroworld Festival Фото: Getty Images

  • На організаторів фестивалю, у тому числі й на Тревіса Скотта, подали до суду – їх звинуватили у недбалості та нехтуванні безпекою. Репер у свою чергу заявив, що співпрацює з правоохоронними органами та готовий підтримувати сім'ї постраждалих.
  • Ще одним фігурантом судових позовів став і репер Дрейк, який також знаходився на сцені під час тисняви у 50-тисячному натовпі. Очевидці стверджують, що музиканти підбурювали натовп до "свавілля та хаосу".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії