Лайм

Шоу "Холостячка" мало не залишив фаворит Злати Огнєвіч - що пішло не так

Героїня залишила у проекті всіх чоловіків

Увечері 12 листопада на каналі СТБ вийшов 9 випуск шоу "Холостячка-2", в ході якого героїня познайомилася з життям всіх чотирьох учасників. Злата Огнєвіч провела з кожним чоловіком цілий день, а наприкінці тижня мала зробити складний вибір.

Холостячка 2021 - хто залишив шоу у 9 випуску

На межі вильоту опинився Дмитро Шевченко, з яким у героїні на проекті виник особливий зв'язок. 38-річного бізнесмена глядачі називають фаворитом Злати Огнєвіч та бачать переможцем шоу.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Дмитро влаштував Златі побачення у рідному Львові. Чоловік з'явився на ретро-автомобілі в образі молодого Бельмондо та провів героїні екскурсію улюбленими місцями.

Потім Дмитро вирішив розділити зі Златою своє хобі та навчив її боксувати. Перша частина побачення пройшла чудово, але коли учасник привів героїню на свою скромну орендовану квартиру, то відразу закрився і перестав йти з нею на контакт. Співачку це засмутило, і вона замислилася, чи зможе вона довго терпіти такі перепади настрою.

Фото: instagram.com/dmitrij_sheff

Церемонія троянд була напруженою. Огнєвіч вручила бутоньєрки Андрію Задворному, Максиму Тарапаті та Андрію Хветкевичу. Для Дмитра у Злати квітки не було. Героїня запросила чоловіка на вирішальну розмову, оскільки не була готова його відпускати.

Свою поведінку Дмитро пояснив ревнощами до інших учасників, мовляв, як тільки вони зайшли до нього додому, він одразу згадав, що до цього вона була в гостях у його конкурентів. До того ж, бізнесмен має дуже скромне житло, і йому було незручно приводити туди зірку. Співачка прийняла пояснення чоловіка та попросила надалі його не закриватися.

Злата вручила Дмитрові бутоньєрку і, таким чином, у 9 випуску ніхто не залишив проект.

Фото: instagram.com/holostyakstb

  • Раніше журналісти з'ясували, де живе Злата Огнєвіч та скільки може коштувати її квартира. Героїня "Холостячки-2" мешкає по сусідству з українськими зірками та чиновниками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Все, що страшне, - реальність: Дантес поскаржився на пригнічений стан

Співак Володимир Дантес не став приховувати, що останнім часом відчуває емоційне виснаження. Артиста рятують природа, рідний дім, родина

Співак ALEKSEEV відреагував на чутки про роман з відомою блогеркою

Виконавець Alekseev відповів на плітки про його особисте життя. Проте артист не вдавався в деталі

Не хочемо мовчати: блогерка Юлія Верба повідомила про свою вагітність

Блогерка Юлія Верба здивувала новиною про свою вагітність. Жінка показала кадри, де добре видно кругленький животик