Лайм

Вони мають сидіти у в'язниці. Брітні Спірс різко висловилася про свою сім'ю

Співачка хоче чесно розповісти, що пережила за 13 років опікунства

Брітні Спірс після повного звільнення від опіки продовжила серію відвертих зізнань в Instagram. Співачка поділилася планами на майбутнє та різко висловилася про свою родину, яку вважає злочинцями.

Фото: Getty Images

"Я перебувала під опікою 13 років. Повірте, це ситуація, у якій ви не хочете опинитися. Зараз я просто вдячна за те, що змогла отримати ключі від своєї машини, вперше отримала готівку, щоб купити свічки додому. Це дрібниці, але це дуже важливо і приємно, - сказала Брітні в емоційному відео. - Я не хочу бути жертвою. Я була жертвою з самого дитинства, але саме так я заробила на свій будинок. Я працювала протягом 20 років у поті чола. Тепер я хочу заступитися за людей із реальною інвалідністю та серйозними хворобами. Я дуже сильна жінка, і можу тільки здогадуватися, що система робить із цими людьми. Сподіваюся, моя історія призведе до якихось змін у корумпованій системі”.

Брітні також подякувала фанатам за те, що ті врятували її життя, і засудила свою родину. Поп-зірка вирішила дати інтерв'ю Опрі Вінфрі і розповісти про все, що пережила.

"Я знаю, як соромно розповідати про те, що я ніколи не бачила готівки або не могла водити машину. Але, чесно кажучи, я досі дивуюся щодня, усвідомлюючи, як моя сім'я та опікунство змогли зробити зі мною те, що зробили, - написала Брітні. - Це деморалізує і це принизливо! Я навіть не кажу про всі погані речі, які вони зробили зі мною, за що всі вони повинні сидіти у в'язниці... так, включаючи мою матір, яка ходить до церкви! Я звикла зберігати мир у родині і тримати язика за зубами... але не цього разу... Я НЕ ЗАБУЛА".

Брітні Спірс із сім'єю у 2003 році Фото: Getty Images

Також напередодні 40-річчя Брітні Спірс задумалася про третю дитину. "Думаю завести ще одну дитину! Цікаво, чи це дівчинка", - написала співачка, опублікувавши зворушливе фото дитячих ніжок.

Нагадаємо, що Брітні Спірс перебувала під опікою батька, яку суд встановив після серії психічних зривів у 2008 році. Хоча співачка продовжувала багато працювати, юридично вона мала ті ж обмеження, що й люди з деменцією та іншими тяжкими неврологічними захворюваннями.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді