Лайм

Брітні Спірс засудила свою родину за співучасть в опікунстві

Поп-зірка не пробачила родичам їхню бездіяльність

Суд звільнив Брітні Спірс від опікунства батька, але крім нього співачка покладає відповідальність за свої страждання на родичів, які нічого не зробили, коли їй знадобилася допомога.

39-річна співачка опублікувала в Instagram символічну картину і поділилася роздумами, в яких багато хто побачив докір її сестрі Джеймі Лінн Спірс.

Фото: https://www.instagram.com/britneyspears/

"Ця картина для мене все! Мені хочеться плакати... вона рятує свою божественну сестру! - написала Брітні. - Якщо у вас є друг, який чотири місяці живе в будинку без машини, без телефону, без дверей, щоб усамітнитися, повинен працювати близько 10 години на добу 7 днів на тиждень і здавати тонни крові щотижня, без вихідних... Я дуже рекомендую вам забрати свого друга і вивести його звідти! Або ви будете схожі на мою сім'ю, яка говорила: "Вибач, ти знаходишся під опікою"".

Брітні Спірс у 2003 році з батьками, братом Брайаном і молодшою сестрою Джеймі Лінн Спірс Фото: Getty Images

Свою публікацію співачка закінчила вдячністю адвокату Метью С. Розенгарту, який допоміг їй "змінити життя" і переконав суддю відсторонити Джеймі Спірса від опікунства.

На вершині своєї слави в кінці 90-х - початку 2000-х Брітні Спірс була близька зі своєю родиною - батьком Джеймі, братом Брайаном, сестрою Джеймі Лінн і мамою Лінн. У 2008 році у співачки стався психічний зрив, внаслідок якого її фінанси, особисте життя і здоров'я опинилися під контролем батька. Під час слухання в серпні поп-зірка стверджувала, що Джеймі Спірс примусово помістив її в психіатричну лікарню, змушував приймати літій і забороняв видалити внутрішньоматкову спіраль, через яку вона не могла завагітніти.

Також Брітні заявила, що її сім'я ніколи не втручалася і "ні чорта не зробила", щоб їй допомогти, і сама вона хотіла б подати проти них позов. Також Брітні хоче звинуватити батька у зловживанні опікою.

Мати Брітні, Лінн Спірс, почала захищати свободу дочки тільки після того, як у 2019 році був запущений рух #FreeBritney. Сама співачка вважає, що її фанати зіграли вирішальну роль у її звільненні.

"Рух #FreeBritney... У мене немає слів... через вас, друзі, і ваше постійне завзяття у звільненні мене від опікунства... моє життя зараз рухається у правильному напрямку. Я плакала ввечері дві години, тому що мої фанати найкращі, і я це знаю", - написала Брітні в Instagram.

Метью С. Розенгарт, тим часом, має намір повністю припинити опікунство Брітні Спірс, чиїм фінансовим розпорядником після відсторонення батька був призначений бухгалтер Джон Забел. Наступне засідання призначене на 12 листопада, і Розенгарт пообіцяв повністю розслідувати поведінку Джеймі Спірса, включаючи запис приватних розмов Брітні.

  • Після звільнення від опіки батька Брітні Спірс засипала Instagram оголеними фото. Співачка з нареченим Семом Асгарі відпочиває на березі Тихого океану.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні