Лайм

Співачка Анна Трінчер виходить заміж за скандального блогера - яким буде весілля

Юна дівчина сказала "так!"

Акторка та співачка Анна Трінчер зібралася заміж. Обранцем 20-річної зірки серіалу "Школа" став 24-річний TikTok-блогер Олександр Волошин, чиє ім'я облетіло влітку ЗМІ через скандал із нібито подарованим дитині iPhone.

Про заручини пара повідомила "КП" в "Україні". Пропозицію тіктокер зробив коханій 22 жовтня, а готуватися до весілля, яке, за словами Волошина буде незвичайним, закохані почнуть взимку.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

"Це в моєму стилі буде - завжди роблю щось незвичайне, що викликає якусь емоцію та реакцію", - розповів блогер про майбутнє свято, зазначивши, що ще думатиме, як "здивувати весь медійний світ".

Не хоче класичне весілля й співачка. Анна бачить церемонню у вигляді шоу, де буде об'єднано кілька культур. "У мені багато національностей: є і туркменська, і єврейська, і польська", - наголосила Трінчер.

На своє весілля пара планує запросити багато зіркових гостей: Jerry Heil, Настю Каменських із Потапом, Надю Дорофєєву з Володимиром Дантесом, Позитива, а також Михайла Поплавського та Павла Зіброва. А хто розважатиме публіку, закохані ще не вирішили.

Фото: instagram.com/annatrincher_official

Анна Трінчер набула популярності завдяки серіалу "Школа" про підлітків, де зіграла подружку Лоли - Нату. Після виходу фільму на екрани, юна акторка отримала чималу армію шанувальників. Після зйомок дівчина брала участь у вокальному шоу "Голос країни", де дійшла суперфіналу. Сьогодні вона активно розвиває кар'єру співачки.

Олександр Волошин став відомий завдяки жорсткому пранку. У червні блогер просто на вулиці подарував юній підписниці iPhone 11, але коли вимкнулася камера, хлопець буквально вирвав смартфон із рук дитини. Пізніше тиктокер пояснив, що ця витівка була постановкою для привернення уваги та безкоштовного піару – блогер отримав мільйонні охоплення у ЗМІ та соцмережах.

  • Дивіться також на theLime спільний кліп Анни Трінчер та Jerry Heil на стьобний трек. Пісня отримала назву "Плакса", і вона про двох вигаданих закоханих на ім'я Таня та Даня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків