Лайм

Півфінал "Танців зі зірками" завершився несподіваним результатом - фанати у захваті

21 листопада відбувся півфінал танцювального проекту

21 листопада на каналі "1+1" відбувся 12 випуск шоу "Танці зі зірками-2021" - півфінал, у якому три пари змагалися на паркеті за можливість дійти до фінішу та отримати заповітний кубок у вигляді диско-кулі. Хоча у суддів проекту є беззаперечний фаворит і кандидати на виліт, 28 листопада у суперфіналі виступлять усі три пари учасників.

Ольга Харлан та Дмитро Дікусар посіли останнє місце у турнірній таблиці Фото: https://www.instagram.com/tanci1plus1/

Танці зі зірками 2021 - як пройшов 12 випуск шоу

Цієї неділі за право виступити у фіналі боролися три пари учасників, танці для яких обрали їхні конкуренти. Виконавши по два підготовлені номери, вперше в історії "Танців із зірками" учасники вийшли на паркет разом – як на справжньому танцювальному турнірі. Артур Логай та Анна Кареліна, Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук, Ольга Харлан та Дмитро Дікусар танцювали свій останній танець перед суперфіналом під акомпанемент піаніста та композитора Євгена Хмари. Найкращій парі – Артуру Логаю та Ганні Кареліній – до загального результату судді додали 10 бонусних балів.

За підсумками голосування суддів найслабшою парою півфіналу виявилися Ольга Харлан та Дмитро Дікусар. У 12 випуску фехтувальниця і її партнер представили три танці, які судді проекту Макс Чмірковський, Катерина Кухар та Влад Яма оцінили у 54 бали. Їх першим номером був яскравий віденський вальс із Сантою Дімопулус, другим – пристрасна румба, а третім – танго.

Як танцювали Ольга Харлан та Дмитро Дікусар

Цього сезону "Танців зі зірками" Ольга Харлан та Дмитро Дікусар були парою фаворитів. Незмінно високі оцінки суддів та підтримка фанатів передбачали учасникам перемогу. Оскільки лінії голосування залишатимуться відкритими цілий тиждень, глядачі мають шанс врятувати пару незважаючи на оцінки журі.

Як виступили найсильніші учасники півфіналу Артур Логай та Анна Кареліна.

Яким був номер Кості Войтенка та Роксоляни Малярчук, які посіли друге місце у півфіналі за оцінками суддів.

У фіналі "Танців зі зірками-2021" за перемогу боротимуться три пари, а імена переможців ми дізнаємось вже 28 листопада.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ