Лайм

Лілія Ребрик із сім'єю влаштували атмосферну фотосесію у стилі family-look

Телеведуча показала теплі сімейні кадри

Напередодні Нового року багато сімей влаштовують атмосферні фотосесії, щоб відобразити щасливі миті та посмішки дітей. Не відстає від цієї традиції і сім'я Лілії Ребрик - цього року "дика сімейка" вбралася у стилі family-look, підкресливши свою єдність.

Результатом телеведуча поділилася на особистій сторінці в Instagram. Для зйомки сімейство обрало образи у лілових тонах: зіркова мама разом із дочками Діаною та Поліною позували в однакових светрах, а Андрій Дикий – у лонгсліві схожого відтінку. Локацією сім'я обрала гарну студію зі святковою атрибутикою.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Обожнюємо сімейні фотосесії! Кілька разів на рік обираємо собі образи, придумаємо стилістику, робимо гарні зачіски і легкий макіяж, беремо кілька нарядів і йдемо у фотостудію або запрошуємо фотографа", - розповіла Ребрик.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Телеведуча також поділилася ще однією милою традицією, пов'язаною із сімейними світлинами.

"А ще, в мене є гарна традиція: двічі на рік, на дні народження дітей я друкую фото з різних фотосесій, прикрашаю ними залу, роздаю якісь фото родичам, а решту- складаю в фотоальбом, щоб потім грітися теплими спогадами різних років, згадуючи саме той день, коли було зроблено фото", - розповіла ведуча.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися на "Танцях з зірками" у 2011 році, і майже одразу між ними спалахнули почуття. Побралися закохані у грудні того ж року. Нині подружжя виховує двох доньок – 9-річну Діану та 3-річну Поліну.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

  • Раніше Лілія Ребрик відверто розповіла, як величезний кредит змусив її багато працювати. В Instagram телеведуча та акторка поділилася своєю історією відносин з грошима.
  • Також знаменитість розкрила секрет жіночого щастя. Лілія назвала рису, яка найбільше подобається чоловікам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита