Лайм

Надя Дорофєєва показала себе справжню в mood-відео на пісню "Я твоя не перша"

Без танців, костюмів, ефектів та іншої мішури

На початку місяця Надя Дорофєєва взяла участь у міжнародному триб'юті популярного у нульові російського гурту "Тату", показавши своє бачення пісні "Я твоя не перша". Згодом співачка зняла чуттєве mood-відео до каверу, і тепер готова поділитися результатом.

Прем'єра відео відбулася 25 листопада на YouTube-каналі виконавиці. Ролик знятий у чорно-білих тонах, і у кожному його кадрі – співачка. Відкрита та справжня. "Тут немає зайвих декорацій, ефектів та танців. Я просто показую вам себе", - прокоментувала Дорофєєва.

За день до релізу Надя зізналася, що ця пісня зворушила її до глибини душі, і вона вирішила показати слухачам себе без жодної сценічної "мішури".

Шанувальники у свою чергу подякували співачці за чесність та відкритість перед ними. Багато хто відзначив, що в новому ролику Надя змогла сповна передати емоції своєї музичної історії.

"Я розплакалася. На скільки передані всі емоції, що до мурашок!", "Неймовірно красиво! В очах читається ціла історія і пісня сприймається зовсім по іншому, дуже по-дорослому", "Ти така молодець! Ти показала себе абсолютно з іншого боку . Щирість, природність, краса! Це шикарно", - пишуть коментатори під відео.

Цього року дебютній платівці гурту "Тату" під назвою "200 по встречной" виповнилося 20 років, і на честь цього вийшов однойменний триб'ют-альбом. У записі платівки взяли участь понад 20 виконавців, у тому числі й Надя Дорофєєва.

Фото: instagram.com

  • Раніше Надя Дорофєєва стала героїнею журналу Vogue Ukraine. Співачка знялася у сміливій фотосесії та дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла, як комплексувала через невеликий розмір грудей.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа