Лайм

Ведуча "Танців з зірками" пояснила, навіщо влаштовувала два весілля та показала нові фото з нещодавньої церемонії

Іванна Онуфрійчук відповіла на найпопулярніше запитання своїх дописувачів

Два тижні тому співведуча Юрія Горбунова на "Танцях із зірками-2021" Іванна Онуфрійчук офіційно вийшла заміж та зіграла друге весілля. Перше телеведуча та її коханий, казахський бізнесмен та мільйонер відсвяткували ще взимку на Мальдівах.

У своєму Instagram знаменитість пояснила, що на Вінниччині, звідки вона родом, прийнято влаштовувати пишні святкування кілька разів, і їй ця традиція подобається.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

"Скільки пам'ятаю себе, стільки і знаю, що роблять весілля спочатку у нареченої, потім нареченого чи навпаки, - поділилася Іванна. - Мені цей звичай дуже подобається. Це гарна нагода зібрати разом рідних та близьких, влаштувати гарне свято. Чому б і ні?" ".

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Іванна та Алмаз зіграли весілля наприкінці лютого 2021 року. Церемонія пройшла на березі Індійського океану, а на свято пара запросила лише найближчих. Оскільки шлюб, укладений на Мальдівах, недійсний перед українським законом, пара вирішила ще раз одружитися, але вже з дотриманням усіх формальностей.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Церемонія одруження відбулася 11 листопада в одному із загсів Києва, а розкішне весілля із зірковими гостями – у столичному готелі Fairmont Grand Hotel. На святі були Вєрка Сердючка, дует Tamerlan&Alenа та молдавський співак Дан Балан.

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

  • Вже цієї неділі, 28 листопада, на "Танцях з зірками" відбудеться суперфінал, у ході якого глядачі дізнаються ім'я переможця проекту. Хто пройшов до фіналу і що відомо про претендентів на перемогу - читайте у матеріалі theLime.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ