Лайм

Джамала випустила відразу три пісні та чуттєве mood-відео до треку "Потайки"

У кожному треку співачка розповіла свою особисту історію

26 листопада Джамала порадувала фанів одразу трьома музичними новинками. Співачка презентувала треки "Далі йду", "Мабуть" та "Потайки" - на останній артистка зняла чуттєве mood-відео.

У своєму Instagram переможниця "Євробачення" розповіла, що в кожній пісні розказана своя історія, заснована на реальних подіях. У нових роботах Джамала також поекспериментувала із звучанням.

"Треки з ледь помітним фольклорним звучанням у стилі 140 Jungle, різними музичними елементами від new wave та electro до chill baile. Історії, що ґрунтуються на реальних подіях. Музика, що розкриває нові грані моїх експериментів", - поділилася Джа.

До треку "Потайки" співачка зняла відео, яке своїм мінімалізмом та лаконічністю доповнює концепцію нової музики Джамали. Слухачі вже встигли оцінити нову відеороботу співачки.

"Особливо. Пісня супер, дуже особиста. Люблю коли у кліпах Джа на першому плані", Дуже стильно, лаконічно, винахідливо, нетривіально і талановито", "Ну кайф. Красиво, відверто, по-справжньому", - пишуть у коментарях під mood-відео.

  • Раніше Надя Дорофєєва представила mood-відео до пісні "Я твоя не перша" - каверу на хіт популярного в нульові російського гурту "Тату". Ролик знятий у чорно-білих тонах, і у кожному його кадрі – співачка. Відкрита та справжня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування