Лайм

Зв'язок втратився. Валерій Харчишин розповів, як невиліковна хвороба сина вплинула на його шлюб

Музикант заговорив про проблеми у родині

Фронтмен гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин розповів про хворобу сина та стосунки з дружиною, які зіпсувалися через тяжке випробування долі.

Фото: https://www.instagram.com/valeriy.kharchyshyn_dr

У 2017 році середньому з трьох синів музиканта поставили невиліковний діагноз, який він не називає. Хвороба далася взнаки на розвитку хлопчика, про що Харчишин вперше публічно заговорив у листопаді.

"Це хвороба не та, що забирає життя, а та, яка просто робить тебе іншою людиною. Він уже не той. Чи знає він, хто він насправді? - сказав Валерій у програмі "ЖВЛ". - Є випадки, мені розповідав лікар, коли дорослих людей лікували. Я не опускаю руку, переконую себе в тому, що міняти потрібно не дитину, яка живе у нових реаліях, а міняти треба себе. Я більше думаю не про те, як він існуватиме, поки ми живі, я думаю про те, коли нас не стане, як він буде?"

Фото: https://www.instagram.com/valeriy.kharchyshyn_dr

За 4 роки після встановлення діагнозу його стосунки з дружиною Юлією дали тріщину.

Фото: https://www.instagram.com/valeriy.kharchyshyn_dr/

"Кожен жив окремо життям хворої дитини, не звертали уваги одне на одного. Зв'язок втратився. Сказати, щоб я не намагався налагодити чи не робив достатньо кроків назустріч, це не так. Може, дружина це не так робила, - сказав Харчишин. - У нас є спільні діти і ми повинні дбати про них. Як не крути, ми друзі, ми близькі люди. Ніхто ні з ким горщики не бив, не сварився".

Валерій Харчишин та Юлія Кузьмінська одружилися 12 років тому. У їхньому шлюбі народилося троє синів, але у 2016 році жінка втратила дитину на п'ятому місяці вагітності.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита