Лайм

Злата Огнєвіч випустила кліп до пісні "Щоб там не сталося" – саундтреку нового серіалу СТБ

Голос співачки пролунає в історичній драмі "Кава з кардамоном"

Злата Огнєвіч презентувала трек "Щоб там не сталося", який став саундтреком до нового серіалу СТБ "Кава з кардамоном". Разом із піснею вийшов і кліп, у якому показані кадри з фільму та чуттєва співачка, яка проживає цю історію кохання разом із героями.

"Кава з кардамоном" - це драматична історія забороненого кохання українки з польським шляхтичем, яка розгортається у Львові у ХІХ столітті. Головні ролі у картині зіграли польський актор Павло Делонг та акторка Олена Лавренюк, яка є і шоураннеркою проекту.

За її словами, вони з командою довго думали, хто міг би виконати головний саундтрек серіалу, щоб голос відповідав персонажу і передавав атмосферу картини. Поєднання цих якостей продюсери побачили у Златі Огнєвіч, тож зупинили свій вибір на ній.

Злата Огнєвіч та Олена Лавренюк Фото: instagram.com/cardamon_movie

Прем'єра історичної драми "Кава з кардамоном" відбудеться 20 грудня 2021 року.

  • Тим часом Злата Огнєвіч продовжує будувати стосунки на шоу "Холостячка" і вже визначилася з фіналістами. За тиждень глядачі дізнаються, кому героїня скаже "так" – Дмитру Шевченку, Андрію Задворному чи Роману Свечкоренко.
  • Раніше Злата Огнєвіч спантеличила дописувачів в Instagram фотографією пари, що цілується. Глядачі побачили натяк на фінал "Холостячки" та назвали ймовірного переможця шоу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита