Лайм

Шоу "Холостячка" залишив фаворит сім'ї Злати Огнєвіч - героїня не бачить з ним майбутнього

За крок до фіналу із проекту пішов один учасник

Увечері 26 листопада на каналі СТБ відбувся півфінал шоу "Холостячка-2". Цього тижня Злата Огнєвіч познайомила трьох чоловіків зі своєю сім'єю, а наприкінці зробила складний вибір.

Холостячка 2021 - хто залишив шоу у 11 випуску

Першим "іспит" проходив Максим Тарапата. Бізнесмен одразу розташував до себе батьків та сестру співачки, вони побачили у ньому гідного претендента на серце Злати. Чоловік розповів рідним зірки про свої глибокі почуття та плани на спільне майбутнє, і це дуже їх підкупило. Незважаючи на те, що далі було ще два знайомства – із Дмитром Шевченком та Андрієм Задворним – Максим так і залишився фаворитом сім'ї героїні.

Злата Огнєвіч та Максим Тарапата Фото: СТБ

Однак почуття Злати розходяться з думкою її близьких. На церемонії троянд Огнєвіч сказала Тарапаті, що хоч рідні бачать її майбутнє саме з ним, вона не може відповісти йому взаємністю. "На свій великий жаль, я не зможу дати тобі те, що зробить нас обох щасливими. Я хочу бути чесною з тобою, і я відпускаю тебе", - сказала співачка.

Злата Огнєвіч із батьками Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Для Максима рішення Злати було несподіваним, адже він щиро вірив у їхнє спільне майбутнє. До того ж, Тарапата був одним із небагатьох чоловіків на проекті, хто постійно говорив про своє кохання.

Максим Тарапата Фото: СТБ

Таким чином, за результатами 11 випуску, фіналістами стали Дмитро Шевченко, Андрій Задворний та Роман Свечкоренко, котрий несподівано повернувся на проект перед церемонією троянд. У психолога не було можливості познайомитись із сім'єю Злати, але героїня вирішила дати йому шанс проявитися у фіналі. Наступний випуск буде вирішальним і глядачі нарешті дізнаються, хто стане обранцем Злати Огнєвіч.

Фіналісти шоу "Холостячка" Фото: СТБ

  • Раніше Злата Огнєвіч спантеличила дописувачів в Instagram фотографією пари, що цілується. Глядачі побачили натяк на фінал "Холостячки" та назвали ймовірного переможця шоу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії