Лайм

Джилл Байден показала різдвяні декорації Білого дому - у ньому 41 ялинка та 78 тисяч вогників

Резиденцію президента США прикрасили до свят

Перша леді США Джилл Байден та команда із сотні добровольців прикрасили Білий дім до Різдва та Нового року. Багаті декорації включають 41 ялинку, 25 вінків, 1800 метрів стрічок, понад 300 свічок, 10 тисяч іграшок та 78 тисяч вогників.

Фото: Getty Images

Коридори у резиденції президента прикрасили райдужними голубами та падаючими зірками - символами миру та світла, які лікарі та працівники ключових служб несли людям під час пандемії.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

У державній їдальні біля каміна розвісили різдвяні панчохи для сім'ї президента. На них вишиті імена онуків Байденів – Наомі, Фіннегана, Мейзі, Наталі, Ханта та Бебі. Ялинку в цій кімнаті прикрасили фотографіями сімей, які жили в Білому домі протягом усієї історії. Також тут знаходиться офіційний пряничний будиночок та виставка імбирних пряників.

Фото: Getty Images

Кондитери створили для виставки детальні копії громадських будівель – лікарні, поліції, пожежної станції, заправки, продуктового магазину, церкви та інших установ, які працювали під час локдаунів. Для їхнього декорування використали 54 кг пастили, 15 кг шоколаду та 11 кг глазурі.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

"Ми бажаємо вам щасливих, здорових і радісних свят. В очікуванні нового року, повного можливостей, нехай дари від щирого серця осяють наш шлях вперед", - йдеться у побажанні президентського подружжя.

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Джилл і Джо Байдени одружені 44 роки - історія їхнього кохання могла би стати сценарієм сльозливої драми. Родина пережила багато трагічних епізодів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші