Лайм

Переможці "Танців з зірками" відповіли на різку заяву колишнього суперника про "клишоногого" Логая

Пару обурила критика Олексія Суровцева

Перемога Артура Логая та Анни Кареліної в фіналі шоу "Танці зі зірками-2021" багатьом глядачам видалася несправедливою, і колишній учасник проекту Олексій Суровцев приєднався до табору обурених.

Чемпіон України зі стриптизу опублікував у Instagram різку публікацію, в якій назвав Логая "клишоногим".

Артур Логай та Ганна Кареліна Фото: https://www.instagram.com/logai.arthur/

"Моя особиста думка, що не могла перемогти людина клишонога і з кривуватими руками, але... це якщо ця людина не танцює з Анною Кареліною, - написав Суровцев. - Феноменальна, універсальна, суперструнка танцівниця, якій я поки не бачив рівних. Саме Її здатність групуватися, тримати баланс дозволила Артуру робити ці найскладніші підтримки. Браво! Будь-якій людині, що стане з нею в пару, невимовно пощастить".

Олексій Суровцев із партнеркою по "Танцям з зірками" Марією Колосовою Фото: https://www.instagram.com/surovtsev.alexei/

Фаворитом самого Олексія виявився Костя Войтенко, якому у "Танцях з зірками" дісталося третє місце.

"У нього була партнерка вища за нього і більша, а це, скажу вам, у рази ускладнює завдання. І так, він сам вибрав Роксу, але вибір був з усіх, хто вищий і більший за нього. Тому БРАВО!" – висловився він.

Артур Логай та Анна Кареліна не пройшли повз образливе висловлювання і прокоментували його у прямому ефірі в Instagram.

"Єдина річ, яка спадає мені на думку - не завжди у великому тілі є велике серце і велика душа. Ну так буває, нічого страшного", - сказав Логай.

"Я мала б сказати спасибі, напевно, за слова в мій бік. Але все інше, що було написано вище, мене образило і засмутило. Все, що стосується танцю - це мої руки і мій внесок. Я "ліпила" Артура, і по суті цей бруд і в мою сторону", - додала Кареліна.

Також Анна прокоментувала заяви про те, що їхня пара перемогла виключно завдяки підтримкам, а технічно Логай був слабшим за Войтенка та Ольгу Харлан.

"Я завжди Артуру говорила, що підтримки - наша сильна сторона. Ставити номер без єдиної підтримки було б безглуздо. Це наша сильна сторона, і чому ми повинні від цього відмовлятися, якщо це комусь не подобається? Це їхні проблеми", - заявила вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ

Актор Юрій Феліпенко поділився думками про службу у ЗСУ та показав фото з побратимами

Юрій Феліпенко служить у ЗСУ - актор розповів про своє ставлення до служби та закликав українців допомагати і не забувати про війну

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Олексій Завгородній (співак Позитив) зустрічається з танцівницею Юлією Сахневич - обраниця музиканта привітала його з днем народження