Лайм

Засудили Харлан. Соцмережі відреагували на перемогу Артура Логая у "Танцях з зірками"

Глядачі шоу обурені другим місцем Ольги Харлан

28 листопада відбувся суперфінал шоу "Танці зі зірками-2021", переможцями якого стали актор Артур Логай та його партнерка Анна Кареліна. Хоча пара з самого спочатку отримувала високі оцінки суддів і вважалася головними претендентами на перемогу, результати шоу багато хто вважає несправедливими.

У соцмережах глядачі танцювального проекту підтримують Ольгу Харлан та Костянтина Войтенка, які посіли друге та третє місце відповідно. Ось які претензії вони висловлюють суддям та переможцям проекту.

Низькі оцінки Ольги Харлан та Дмитра Дікусара

У фіналі "Танців зі зірками" Ольга Харлан та Дмитро Дікусар отримали найнижчі оцінки суддів за фрістайл, тоді як Логаю та Кареліній поставили 40 балів. Шанувальники Харлан та Дікусара вважають, що їхній улюбленій парі спеціально занизили бали, щоб завадити їм перемогти.

  • "Поки Яма у журі, Дікусару ніколи не бачити перемоги", - пишуть у коментарях.
  • "Оля заслужила перемогу. Яма злякався, що доведеться поступитися Дікусару своїм місцем. Час його посунути, засидівся. Немає справедливості".
  • "Логай виграв кубок, а Оля виграла приз глядацьких симпатій та любов нашого народу!"

Підсуджування Артуру Логаю

Деякі глядачі "Танців зі зірками-2021" сходяться на думці, що Артур Логай переміг виключно завдяки своїй партнерці Анні Кареліній, а його власних танцювальних навичок було для цього недостатньо. Більше того, підрахунок голосів у фіналі назвали непрозорим, натякнувши на підготовлений сценарій продюсерів шоу.

  • "Вперше шоу виграє людина, яка абсолютно не танцювала, а просто ходила паркетом і перекидала партнерку".
  • "Все, що Логай робив, то це носив партнерку, танців не було".
  • "Зовсім непрозорий підрахунок голосів. З метою "врятувати потрібну пару" змінювали правила конкурсу на ходу. Нерівні умови для конкурсантів, відео танцю деяких пар на сторінці в Instagram викладається із запізненням. У результаті оголошують переможця актора, серіал якого крутять на каналі 1+1".
  • "Як так виходить - переміг Логай, а всі побігли обіймати/вітати Олю Харлан і Дікусара? Переміг Логай, а весь зал скандував ім'я "Оля". Переміг Логай, а 70% думок та коментарів у мережі, від людей за пару Харлан-Дікусар! У чому секрет? Де істина?"
  • "Шкода, звичайно, що Харлан не забрала своє золото, а Діма залишився без кубка, але любов глядачів і популяризація спорту в країні це теж непогано. Було очевидно, що переможе Логай - проект 1+1".

Мовчання Кості Войтеко

Багато хто вважає, що Костянтина Войтенка наперед поставили в невигідне становище: його партнерка Роксоляна Малярчук була вищою, через що актор не міг робити ефектні підтримки. Крім того, Войтенку не дали прощального слова у суперфіналі, і багато хто вважає це несправедливим.

  • "Не Логай переміг, а кубок дали його партнерці! Якби Войтенко з нею танцював - переміг би 100%, КРУТА ТАНЦІВНИЦЯ!"
  • "Партнерам нікому не дали висловитися, але Войтенко! Він що, не заслужив, дійшовши до 3 місця, пару прощальних слів сказати? Ганьба".
  • "Логай не танцював – просто займався фізкультурою! Войтенко – розумничка, прикро, що бронза! З трьох – він один танцював".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024