Лайм

Солістка гурту KAZKA показала фігуру в купальнику після схуднення на 20 кг

Співачка виглядає розкішно

За період участі у шоу "Танці з зірками" Олександра Зарицька схудла на 20 кг, і тепер регулярно хвалиться своєю фігурою в Instagram. Днями солістка KAZKA показала, як сьогодні її тіло виглядає у купальнику.

Співачка розмістила в "сторіз" знімок, судячи з якого, зараз Олександра відпочиває в теплих краях. Зірка позує серед хвиль, грайливо дивлячись на камеру. На ній – монокіні білого кольору, сонцезахисні окуляри та шовкова хустка.

Фото: instagram.com/kazka.band

Донедавна Зарицька мала проблеми з прийняттям себе. "У моєму житті був момент, коли я навіть не хотіла дивитись у дзеркало. Це було дуже важко, тому що в тебе постійно поганий настрій", - розповіла Олександра каналу "Україна".

Проте сьогодні ці проблеми є далеко в минулому. "Якщо ти ставишся класно до себе, любиш себе у дзеркалі, маєш впевненість у своєму вигляді, навіть у якихось складочках на тілі, то з часом люди це зрозуміють і теж закохаються у тебе", - наголосила співачка.

Фото: instagram.com/kazka.band

  • Раніше учасниця "Танців з зірками" Євгенія Власова розповіла, як підтримує молодість та фігуру після 40 років. Співачка не соромиться свого віку, стежить за харчуванням та регулярно займається спортом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші