Лайм

Не соромлюся старіння. Євгенія Власова розповіла, як підтримує молодість та фігуру після 40 років

Співачка не їсть "важкого" м'яса і починає свій день зі склянки води

Проект "Танці зі зірками-2021" повернув Євгенію Власову у світ шоу-бізнесу після тривалої перерви, і багато глядачів шоу помітили, як молодо та енергійно виглядає 43-річна співачка. У своєму Instagram Власова розповіла, як підтримує здоров'я та квітучий вигляд.

Фото: https://www.instagram.com/eygeniavlasova/

Євгенія не соромиться свого віку, стежить за харчуванням та регулярно займається спортом.

"Я обираю не соромитися свого дорослішання (старіння, якщо хочете). Я дуже заморочуюсь, читаючи етикетки, знаю всі найкращі місця, де можу купити чисту та здорову їжу. Я не їм важкого м'яса, як свинина та яловичина. У моєму раціоні багато овочів та зелені. Ніколи не пробувала палити. Алкоголю тим більше немає в моєму повсякденному житті, - написала Власова.- Кожен мій день починається із зарядки, розтяжки, склянки чистої води та практик наповнення себе гарними енергіями. Не завжди хочеться це робити! Від втоми фізичної та психологічної часом. Але коли розумієш, що кожен день життя - це дар і цінність, то якось збираєш себе".

Фото: https://www.instagram.com/eygeniavlasova/

Співачка розповіла, що користується "дуже простими" косметичними засобами, уважно вивчає склад та обирає максимально натуральний.

"Я не прагну розгладити зморшки і не збираюся панікувати на цю тему, - каже вона. - Так, я впевнена в тому, що старість - це останнє випробування, і кожен старенький і старенька для мене герої. Я бачу в них молодих людей, закутих у старіє тіло, і це викликає смуток. Але є стільки прекрасних прикладів, як дорослішати гідно! Я уважно спостерігаю за цими дівчатками і захоплююся!"

Фото: https://www.instagram.com/eygeniavlasova/

  • Одна з "дівчаток", якими могла б захоплюватися Власова – 75-річна пенсіонерка та фітнес-гуру Джоан Макдональд. Колись жінка вела малорухливий спосіб життя, була частим гостем у кабінетах лікарів та старанно приймала таблетки. Тільки подивіться на неї зараз!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита