Лайм

Дженніфер Еністон відповіла на плітки про відсутність чоловіка та дітей у 52 роки

Актрисі не подобається, що її особисте життя обговорюють у мережі

У таблоїдах та соцмережах Дженніфер Еністон регулярно нагадують про те, що у свої 52 роки вона самотня і не має дітей. У новому інтерв'ю Hollywood Reporter зірка "Друзів" поділилася своїми поглядами на шлюб, материнство і сімейне життя, а також дала відсіч пліткарям.

Фото: RUVEN AFANADOR/hollywoodreporter.com

"Раніше я сприймала це дуже близько - чутки про вагітність і всі ці звинувачення, що я обрала кар'єру замість дітей. Але ви гадки не маєте, що зі мною відбувається, з медичної точки зору, чому я не можу мати дітей. Люди нічого не знають, і це було дійсно боляче і просто гидко, - сказала актриса. - У Доллі Партон ніколи не було дітей. Але хіба люди виливали на неї все це лайно? Ні, ніхто не заважав їй цими застарілими стандартами".

Еністон була одружена з Бредом Піттом з 2000 по 2005 рік і Джастіном Теру з 2015 по 2017 рік. Після другого розлучення вона не афішує особисте життя, але їй не подобається, що суспільство диктує жінкам правила поведінки "згідно з віком".

"Це такі подвійні стандарти: чоловіки можуть одружуватися скільки завгодно раз, вони можуть одружитися з жінками, які молодші за них на 20-30 років. Жінкам це не дозволяється", - сказала вона.

  • Після спецвипуску "Друзів" фанати серіалу запідозрили, що між Дженніфер Еністон та Девідом Швіммером міг розгорітися роман. Ось що відповів на ці чутки актор, який зіграв Росса.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото