Лайм

Девід Швіммер відповів на чутки про роман із Дженніфер Еністон після спецвипуску "Друзів"

ЗМІ перебільшили стосунки між колишніми колегами

Новини про роман зірок серіалу "Друзі" Девіда Швіммера і Дженніфер Еністон не підтвердилися.

Представник Швіммера сказав британському таблоїду Sun, що чутки про те, що він та Еністон зустрічаються, "неправдиві".

Фото: NBC

ЗМІ розтрубили про романтичні стоснукі "Друзів" після того, як в журналі Closer джерело заявило, що зйомки спецвипуску серіалу "розбурхали в них почуття".

"Вони почали листуватися відразу після зйомок, і буквально минулого місяця Девід вилетів зі свого будинку в Нью-Йорку, щоб зустрітися з Джен у Лос-Анджелесі, - заявив інсайдер. - Еністон готувала обіди для Швіммера у себе вдома, а потім їх помітили разом на виноробні у Санта-Барбарі".

Колишні колеги в спецвипуску "Друзів" зізналися, що були закохані одне в одного насправді.

"У першому сезоні я був сильно закоханий у Джен, - зізнався 54-річний Швіммер. - У якийсь момент ми обидва сильно подобалися одне одному, але це було наче два кораблі розминулися в ночі, бо хтось із нас завжди був у стосунках. Ми ніколи не перетинали цю межу - ми поважали її".

Дженніфер Еністон підтвердила, що теж мала до Швіммеру почуття.

"Я пам'ятаю, як одного разу сказала Девіду: "Буде такий облом, якщо ми з тобою в перший раз поцілуємося... по національному телебаченню!" І дійсно, перший раз ми поцілувалися в тій кав'ярні, - сказала актриса. - Отже, ми просто направили все наше обожнювання і любов одне до одного у Росса і Рейчел".

У 2017 році Девід Швіммер розлучився з Зоуї Бакман, з якою був в шлюбі 7 років. Колишнє подружжя виховує 10-річну дочку Клео. Дженніфер Еністон у 2018 році після 3 років шлюбу розлучилася з актором Джастіном Теру. Дітей у 52-річної актриси немає.

  • Двійник Дженніфер Еністон прославилася в TikTok і налякала актрису схожістю. Американка дуже вдало спародіювала Рейчел з "Друзів".
  • Меттью Перрі, який зіграв Чендлера в серіалі "Друзі", розлучився зі своєю нареченою Моллі Гурвіц. 51-річний актор і 29-річна літературний менеджер були у стосунках три роки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків