Лайм

Олена Зеленська прийшла на зустріч у яскравому светрі – ідея зимового образу від першої леді

Така річ може стати головним акцентом повсякденного образу

Теплий светр – важливий предмет у зимовому гардеробі кожної жінки, у тому числі й першої леді – Олена Зеленська вважає за краще одягати цей елемент одягу на неофіційні зустрічі. Днями дружина президента відвідала Київську школу економіки, де продемонструвала, як цього сезону носити яскраві відтінки та виглядати бездоганно.

Фотографії із заходу дружина Володимира Зеленського опублікувала в Instagram. Для спілкування зі студентами перша леді обрала жовтий светр із оригінальними рукавами, який поєднала із чорним ремінцем – у тон брюкам. Свій стильний образ Зеленська доповнила туфлями-човниками на невисоких підборах та легкою укладкою.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Є такий англійський вислів "change makers". Його можна перекласти як «творці змін». Саме таких побачила сьогодні. Молоді люди – студенти KSE, Київської школи економіки, запросили на спілкування. І вразили відкритістю, знаннями й жагою до них, умінням ставити питання й шукати відповіді. Вірю: це справді покоління, яке принесе країні зміни на краще", - сказано в дописі першої леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

  • Останнім часом Олена Зеленська обирає яскраві кольори в одязі. Нещодавно перша леді України постала перед публікою у брючному костюмі червоного відтінку - одного з найяскравіших колірних тенденцій Pantone весни 2022 року.
  • Ще один яскравий образ перша леді України продемонструвала під час спілкування із першою леді Ізраїлю Міхаль Герцог. Для онлайн-зустрічі Олена Зеленська обрала жакет персикового кольору.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті