Лайм

Інститут Pantone назвав головний колір 2022 року – модні ідеї з новим відтінком синього

Синьо-фіолетовий колір Very Peri створили спеціально для 2022 року

Інститут Pantone назвав головний колір 2022 року – PANTONE® 17-3938 Very Peri. Цей яскравий відтінок синього з фіолетово-червоним підтоном символізує зміни після важкого періоду ізоляції та невизначеності.

Вперше за 22 роки Pantone створив новий колір, а не вибрав його з існуючої палітри. Дизайнери змішали синій колір вірності та сталості з відтінком червоного, який часто передає енергію та хвилювання. У них вийшов несподівано теплий синьо-фіолетовий відтінок, що нагадує барвінок та ніжні гортензії.

"Синій колір зазвичай не називають "радісним", але якщо додати до нього червоний елемент, він змінюється. Ми вирішили, що дуже важливо створити колір, який втілює відчуття новизни", - сказала Леатріс Ейсман, виконавчий директор інституту.

Також синій колір покликаний відображати зростаючий вплив віртуального світу і часто асоціюється з технологіями та футуризмом. Він символізує дух часу і те, як наше реальне життя поєднується з віртуальним.

Поки мас-маркет бренди не встигли заповнити полиці своїх магазинів одягом кольору Very Peri, але речі схожих відтінків не така вже й рідкість. Подивіться, як можна прикрасити ними свій гардероб.

Немає жодної потреби одягатися в модний колір 2022 з ніг до голови. Достатньо одного аксесуара трендового відтінку, наприклад, сумочки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Renia Jaz (@venswifestyle)

Речі трендового кольору не встигнуть набриднути вам за рік і не втратять актуальність у майбутньому, якщо не будуть однотонними. Синьо-фіолетова смужка або клітина чудово поєднується з бежевим, сірим, синім та блакитним. Також Very Peri чудово підходить для квіткових принтів.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Renia Jaz (@venswifestyle)


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від FASHION TRENDS (@stylemilkshake)

На тканинах різної текстури колір Very Peri виглядатиме по-різному. Придивіться до деніму і, напевно, знайдете джинси схожого відтінку.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Renia Jaz (@venswifestyle)

Індивідуальність завжди цінується більше швидкоплинної моди, тому не бійтеся відступати від зразка, обираючи темніші або світліші відтінки трендового кольору.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Lindsey Holland (@lindseyholland_)



Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Trishna Goklani (@trishnagoklani)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil