Лайм

Упав у туалеті: Володимир Дантес після бурхливої вечірки отримав струс мозку

Співак налякав дружину раптовим падінням

Святкування дня народження кліпмейкера Таню Муіньо закінчилося для Володимира Дантеса струсом мозку. Про це в Instagram розповіла дружина співака Надя Дорофєєва, якій довелося надавати йому першу допомогу та викликати швидку.

Фото: https://www.instagram.com/nadyadorofeeva/

Пара знаменитостей відривалися на вечірці Муіньо в Одесі до 1:30 ранку, а зранку Дантес впав у ванній і вдарився головою.

"О 8:30 мене будить сильний гуркіт, я схоплююся - Вови поряд немає. Забігаю в туалет і бачу, як він лежить непритомний на кахлі. Я кинулася його приводити до тями, але він лише тихенько стогнав, - написала Дорофєєва. - Я поливала його водою, била по щоках, намагалася підняти і в якийсь момент він просто завмер і перестав видавати звуки. Тут я навіть не хочу описувати, про що я думала".

Співачка впала у ступор і довго не могла згадати номер швидкої допомоги, а як тільки число "103" спливло в її пам'яті, Дантес прийшов до тями і ліг у ліжко. Свою версію подій співак також виклав у спільній публікації.

"О 8:30 ранку я вирішив сходити в туалет. Забігаючи наперед, скажу, що після гулянок рекомендую робити це сидячи. Розплющую очі - чомусь плаче Надя, я весь мокрий, і все це заважає мені спокійно заснути, як і якась величезна шишка на потилиці, - розповів він. - Надя не могла заспокоїтися, тим самим заважала мені заснути, як і нудота, яка з'являлася щоразу, коли я повертався".

Пара вирушила до лікарні, де Володимиру діагностували струс мозку середньої тяжкості. Після цього знаменитості повернулися до Києва потягом, і Дантес анонсував тимчасове "випадання з активного життя".

  • Таню Муіньо, свято якої закінчилося для Дантеса лікарнею, справді було що відзначати. Окрім дня народження, режисерка з Одеси також отримала номінацію на "Греммі" за кліп MONTERO для репера Lil Nas X.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Фіналіст "Євробачення-2024" з Нідерландів не з'явився на генеральній репетиції: ведеться розслідування

Представника Нідерландів на "Євробаченні-2024" Йоста Кляйна відсторонено від генеральної репетиції перед фіналом, де журі виставляли оцінки

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі