Лайм

Зворушливе фото принца Чарльза та Камілли в масках стало королівською листівкою до Різдва

Шанувальники були в захваті від побаченого

Щороку члени британської королівської сім'ї представляють світові свої різдвяні листівки, і 2021 не став винятком. Так, принц Уельський Чарльз та його дружина герцогиня Камілла підготували для святкової листівки особливу фотографію.

Фото: instagram.com/clarencehouse

В опублікованому кадрі зображено момент, коли принц Чарльз поправляє маску своїй дружині Каміллі. Знімок був зроблений під час перегонів Royal Askot цього року. Герцогиня позувала у білому вбранні, в тон до нього був підібраний головний убір, а також об'ємні аксесуари. Її чоловік з'явився на заході в костюмі-трійці сірого кольору, а завершував образ високий чорний капелюх.

Відомо, що автором зворушливого зображення є королівський фотограф Сем Хусейн.

"Оскільки починається зворотній відлік до Різдва, сьогодні ми представляємо офіційну різдвяну листівку цього року від принца Уельського та герцогині Корнуолської", - йдеться у підписі до знімку.

Фото: instagram.com/clarencehouse

"Яка чудова картина: їхня турбота, любов одне до одного та символ цього непростого часу! (захисна маска)", "Це красива картинка, і вона показує не лише стосунки Чарльза та Камілли, а й ситуацію у всьому світі", "Мені подобається! Фото відображає реальність нашого життя за останній рік! З Різдвом Христовим усю королівську родину! Бажаю всім здоров'я та щастя у 2022 році!", "Який чудовий кадр", - відреагували користувачі у соціальних мережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування