Лайм

В Ізраїлі обрали "Міс Всесвіт-2021" - хто переміг і яке місце зайняла українка

У ніч на 13 грудня на конкурсі краси обрали переможницю

Харнааз Сандху з Індії отримала корону "Міс Всесвіт-2021" на конкурсі краси, що відбувся 12 грудня у ізраїльському курортному місті Ейлат.

Виступаючи на сцені, переможниця закликала молодих людей пам'ятати про свою унікальність та припинити порівнювати себе з іншими. "Я вірила в себе і тому стою тут сьогодні", - заявила вона під гучні оплески.

Фото: Getty Images

Головною натхненницею Харнааз стала її мама, яка пішла всупереч патріархальним традиціям поколінь і стала успішним гінекологом. Дівчина з ранньої юності допомагала мамі в оздоровчих таборах, де займалася питаннями жіночого здоров'я. Тепер "Міс Всесвіт-2021" виступає за розширення прав та можливостей жінок, особливо їхніх конституційних прав на освіту, кар'єру та свободу вибору.

Фото: Getty Images

За професією Харнааз – актриса, і в 2022 році в Індії вийдуть два фільми за її участю. У вільний час дівчина любить проводити час із друзями, займатися йогою, танцями, готувати, їздити верхи та грати у шахи. Її улюблена приказка: "Великі речі трапляються з тими, хто не перестає вірити, намагатися, вчитися та дякувати".

За право називатися найкрасивішою дівчиною у Всесвіті цього року боролися 80 учасниць з усього світу. Друге місце у конкурсі дісталося Наді Феррейрі з Парагваю, а третє – Лалелі Мсвані з Південної Африки.

12 грудня всі учасниці "Міс Всесвіт" виступили у попередньому змаганні, де з 80 дівчат обрали 16 півфіналісток. На жаль, представниця України Ганна Неплях не увійшла до їх числа, але вже втішила своїх уболівальників в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Нéплях | Hanna Nepliakh (@neplyah)

"80 дівчат з усього світу і лише в однієї мрії збулися, а в інших, можливо, впав цілий світ. І якщо ми не можемо вплинути на обставини, ми завжди можемо змінити своє ставлення до цієї ситуації", - написала вона.

У коментарях Ганну підтримали друзі та шанувальники.

"Вибрали у топ-16 всіх "зроблених" дівчат. Нічого не маю проти пластики та вінірів, але думала, що і на шоу буде тренд натуральності. Багатьох насправді від природи гарних не взяли в топ. Мабуть вплинуло ще знання англійської мови. У будь-якому випадку, Аня, ти - молодець! Шикарна, гарна від природи всередині та зовні", - зазначила переможниця першого сезону шоу "Холостяк" Олександра Шульгіна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії