Лайм

Анна Неплях виступила на конкурсі "Міс Всесвіт" - вихід українки у купальнику та вечірній сукні

Переможницю оголосять у ніч із 12 на 13 грудня

В Ізраїлі пройшов попередній відбір на Міс Всесвіт-2021, результати якого покажуть, хто потрапив до фіналу конкурсу. На відбірному етапі виступили 80 представниць із різних країн світу, зокрема й українка Анна Неплях. У півфіналі традиційно пройшли виходи у вечірньому вбранні, а також дефіле у купальнику.

Представниця України дефілювала у чорному монокіні, поверх якого надягла накидку зі звіриним принтом. Акцентом образу став ремінець з масивною пряжкою - аксесуар підкреслив талію та візуально зробив фігуру жіночнішою. Анна зробила легкі локони і поклала волосся на один бік.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від МІС УКРАЇНА ВСЕСВІТ (@missukraine_universe)

Для виходу у вечірній сукні українка обрала вбрання дубайського дизайнера Ryan Pacioles (Atelier Zuhra). Сукня виконана з прозорої тканини тілесного відтінку та усипана золотистими паєтками. Вбрання відкриває стрункі ноги Неплях та підкреслює ефектне декольте.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від МІС УКРАЇНА ВСЕСВІТ (@missukraine_universe)

27-річна Анна Неплях отримала можливість представити Україну на міжнародному конкурсі після перемоги у "Міс Україна Всесвіт" . Фінал "Міс Всесвіт" відбудеться в ніч із 12 на 13 грудня в ізраїльському місті Ейлат.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Нéплях | Hanna Nepliakh (@neplyah)

  • Раніше Анна Неплях показала національний костюм для конкурсу "Міс Всесвіт". Його автором виступила дизайнерка бренду Rada Ethno Наталія Шевчук, яка надихнулася красою та різноманітністю української вишивки. Наряд отримав назву "Вишиваний код України".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють