Лайм

Біллі Айліш заявила, що померла б від коронавірусу без вакцини

19-річна співачка тяжко перенесла хворобу

Біллі Айліш повідомила, що у серпні важко перехворіла на коронавірус. 19-річна співачка впевнена, що померла б, якби не вакцинувалася від Covid-19.

У радіо-шоу Говарда Стерна Айліш сказала, що боролася з вірусом протягом двох місяців, і все ще відчуває його довгострокові ефекти.

Фото: https://www.instagram.com/billieeilish/

"Я в порядку завдяки вакцині. Думаю, якби мені не зробили щеплення, я б померла, тому що це було погано, - зізналася Біллі. - Коли я говорю, що це було погано, я маю на увазі, що це було жахливо. Але в порівнянні з тим, на що здатний ковід, все було не так погано. Просто я хворіла і до біса жахливо себе почувала".

Також зірка заявила, що вакцинація врятувала від зараження її брата Фіннеаса, її батьків та друзів. "Вакцина приголомшлива", - переконана вона.

Нещодавно Біллі Айліш була номінована на премію "Греммі-2022" у семи категоріях, включаючи "Альбом року" за її другу платівку Happier Than Ever та "Пісню року" за однойменний трек. 18 грудня їй виповниться 20 років.

  • У вересні Біллі Айліш затьмарила всіх на балу Інституту костюма Met Gala. Співачка прийшла на благодійний вечір у пишній персиковій сукні та з зачіскою у стилі Мерилін Монро.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil