Лайм

Що залишилося за кадром шоу "Холостячка-2": невдалі та смішні дублі

Курйозні моменти, що не увійшли до ефіру

Протягом трьох місяців глядачі каналу СТБ спостерігали за розвитком стосунків Злати Огнєвіч із учасниками "Холостячки-2". Тепер автори реаліті показали, що не потрапило до ефіру, і ці кадри дивитися набагато цікавіше.

У трихвилинному ролику можна побачити смішні та невдалі моменти зі зйомок проекту, і таких дублів було чимало. Що залишилося за кадром другого сезону шоу "Холостячка" - дивіться у наступному відео.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Телеканал СТБ (@stbua)


Шанувальники проекту захопилися закулісними кадрами і просять продюсерів реаліті не вирізати такі моменти з ефіру. На їхню думку, такі курйози надають шоу більшої реальності.

"Круто! Не вирізайте такі моменти, вони дуже життєві і надають проекту ще більше реальності", "За кадром реально цікаво дивитися", "Треба було відразу показувати реальні діалоги та ляпаси за кадром, а не лише награні сценки. Тоді б глядачі повірили в реаліті-шоу", "Найулюбленіша частина шоу", - пишуть коментатори.

За серце Злати Огнєвіч боролися 16 абсолютно різних чоловіків, які намагалися привернути її увагу найоригінальнішими способами. У фіналі співачка обрала Андрія Задворного, але історія кохання була недовгою - переможець покинув героїню через півтора місяці після романтичного фіналу.

  • Злата Огнєвіч зізналася, що шкодує про свій вибір у фіналі "Холостячки". Співачка вважає, що могла б побудувати кохання з іншим чоловіком.
  • Учасники "Холостячки" заступилися за переможця шоу після розриву зі Златою Огнєвіч. На бік Андрія Задворного стали психолог Роман Свечкоренко та фрідайвер Андрій Хветкевич.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві