Лайм

Злата Огнєвіч обрала переможця шоу "Холостячка" - як виглядає пара

Головна інтрига другого сезону розкрита!

У п'ятницю ввечері, 3 грудня, на каналі СТБ вийшов 12-й фінальний випуск шоу "Холостячка" і глядачі нарешті дізналися, хто став обранцем Злати Огнєвіч. Співачка обирала між трьома абсолютно різними чоловіками, з кожним з яких у неї почалася своя особлива історія.

Холостячка 2021 - хто переміг у 2 сезоні шоу

У вирішальному епізоді героїня зустрілася з Андрієм, Дімою та Романом на трьох останніх побаченнях. Романтичні зустрічі відбулися у Тунісі, і кожна з них подарувала Златі незабутні емоції. Наприкінці випуску Огнєвіч оголосила своє остаточне рішення - незважаючи на те, що кожен із фіналістів подобався їй по-своєму, почуття до Андрія виявилися сильнішими. Саме йому героїня і сказала заповітне "так". Таким чином, переможцем шоу "Холостячка-2" став Андрій Задворний.

Фото: СТБ

  • Після виходу фінального випуску в ефір у соцмережах почалося бурхливе обговорення. Глядачам не зрозумілий вибір Злати Огнєвіч, і вони назвали її нещирою.
  • Читайте також на theLime, що відомо про переможця 2 сезону шоу "Холостячка". До участі у проекті Андрій Задворний був одружений і від цього шлюбу виховує 6-річну доньку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)