Лайм

Сім'я прикрасила ялинку і на ранок знайшла в ній небезпечного гостя - ось вони, мінуси Нового року у теплих країнах

Ялинка з сюрпризом

Сім'я з Південної Африки встановила вдома різдвяну ялинку і вже наступного дня знайшла перший "подарунок". Щоправда, такий сюрприз не для людей зі слабкими нервами і доступний лише мешканцям теплих країн.

Прокинувшись вранці, подружжя почуло дзвін ялинкових іграшок. Вони вирішили оглянути дерево та виявили у гілках отруйну змію, яка спритно замаскувалася під гірлянду, пише UPI.

Фото: Pixabay

Пара злякалася і одразу зателефонувала до служби порятунку рептилій Snake Lives Matter, яка відправила на виклик головного змієлова. Джеррі Хейнс був на місці через півтори години, і змія все ще повзала поміж хвойних гілок.

Рятувальник розмістив на YouTube-каналі організації відео, де він ловить рептилію за допомогою спеціальних щипців. Хейнс забрав рептилію і випустив її в дику природу, а подружжя нарешті зітхнуло спокійно, знаючи, що тепер їхня сім'я в безпеці.

Джеррі зізнався, що за роки його роботи це перший подібний випадок, до цього діставати змію з новорічної ялинки йому не доводилося.

  • Житель австрійського міста Грац постраждав від укусу величезного пітона, який несподівано вискочив із унітазу. Цей ранковий похід до туалету чоловік запам'ятає надовго.
  • Китаєць купив "безпечну" кобру і дозволив їй спати в ліжку - до ранку він мало не втратив ногу. Після інциденту чоловік твердо вирішив - жодних більше домашніх змій.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця