Лайм

У зірки оскароносного фільму "Паразити" виявили рак: акторка перенесла операцію

Через хворобу дівчина на якийсь час перервала зйомки

У південнокорейської акторки Пак Со Дам, яка зіграла одну із головних ролей в оскароносному фільмі "Паразити", діагностували папілярний рак щитовидної залози. Вона дізналася про це під час регулярного медичного огляду.

Фото: instagram.com/sodam_park

В агентстві акторки ArtistCompany заявили, що 30-річна Пак вже перенесла одну операцію. Папілярний рак є найбільш поширеним типом раку щитовидної залози, повідомили у національній службі охорони здоров'я Великобританії (NHS).

Також уточнюється, що здебільшого новоутворення вражає людей віком до 40 років, особливо жінок. Цей тип раку щитовидної залози легше піддається лікуванню, аніж інші види.

"Дев'ять із десяти людей живі через 5 років після виявлення раку щитовидної залози. Багатьом з них вдається вилікуватися, вони живуть повноцінним життям", - йдеться у повідомленні NHS.

Фото: instagram.com/sodam_park

Раптова хвороба Пак порушила плани зйомок фільму "Спеціальна доставка", що дуже розчарувало акторку.

"Пак Со Дам зараз старанно займається своїм лікуванням, відновлюється після операції. ArtistCompany зробить все можливе, щоб цей процес пройшов якомога легше і швидше", - зазначили в агентстві.

Пак Со Дам знялася в ряді південнокорейських фільмів та серіалів: "Священики" (2015) та "Безмовні" (2015), а картина "Паразити" принесла їй славу та любов глядачів.

Стрічка "Паразити" стала першою неангломовною та першою південнокорейською, яка отримала нагороду "Найкращий фільм" на церемонії вручення премії "Оскар" у лютому 2020 року. У цій стрічці Пак зіграла Кім Кі Чон, дівчину з бідної сім'ї, яка назвалася арт-терапевтом, щоб отримати бажану роботу.

  • Раніше дівчина погодилася дати своє відео для фільму і не знала, як їй пощастило – це були "Паразити". Жителька Канади Бріанна Ґрей свого часу дала звичайний ролик, записаний на смартфон, кінопродюсерам. Тоді вона й думати не могла, що увійде до історії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня