Лайм

Дівчина погодилася дати своє відео для фільму і не знала, як їй пощастило - це були "Паразити"

7 років складання коробок для піци не пройшли марно

Світ продовжує обговорювати оскароносну картину "Паразити" режисера Пон Чжун-Хо, який взяв минулого тижня відразу чотири статуетки, в тому числі і за Кращий фільм. І за цей час південнокорейська комедійна драма принесла славу не тільки її команді. Мешканка Канади Бріанна Грей свого часу погодилася дати звичайне відео, записане на смартфон, кінопродюсерам. Тоді вона й гадки не мала, що увійде в історію.

Бріанні сьогодні 30 років, вона живе і працює в Оттаві. Раніше вона працювала в одній з місцевих піцерій, де серед інших обов'язків складала картонні коробки для піци. Часом їх число досягало кількох сотень за день. Завдяки 7-річній практиці дівчина призвичаїлася робити це з дивовижною швидкістю, чим прославилася в колі своїх підписників і глядачів YouTube.

Відео, на якому Бріанна збирає коробки, набрало на відеохостингу більше мільйона переглядів. Завдяки ролику дівчину запросили на шоу Елен Дедженерес і зробити коллабу з Gabriel Pizza. Це дозволило їй навіть трохи заробити на рекламі в YouTube. Здавалося, на цьому хвилина слави закінчилася, але через деякий час на пошту прийшов лист від південнокорейських продюсерів.

Бріану запитали, чи не буде вона проти використання її ролика в кіно. За це дівчині навіть були готові заплатити. "Вони дуже коротко описали мені, як воно буде використовуватися. І я така: "Ну, звучить класно, так". Тоді я не знала, хто був режисером, які ще фільми він знімав і яким насправді був популярним", - розповіла вона в YouTube незабаром після оскарівської церемонії.

У підсумку ролик з'явився в одній зі сцен фільму "Паразити" Пон Чжун-Хо. Нібито переглядаючи відео на YouTube, родина вчиться так само швидко збирати коробки, чим заробляє дрібні гроші на життя.

Прем'єра "Паразитів" принесла дівчині нову хвилю популярності. Що вже говорити про тріумф картини на церемонії. Тільки з середини січня ролик Бріанни зібрав нові 400 тисяч переглядів.

Користуючись нагодою, дівчина записала відео з розповіддю про те, як опинилася у Паразитах, а також зняла ще один ролик зі складанням коробок. Схоже, за ці роки вона не розучилася дивувати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї