Лайм

Другий сезон "Відьмака" сподобався письменнику Анджею Сапковському - коли він вийде і де дивитися

17 грудня фанати побачать продовження серіалу Netflix

Вже у п'ятницю 17 грудня глядачі в усьому світі побачать другий сезон "Відьмака" - продовження пригод Геральта з Рівії, його підопічної Цирілли та бойової подруги Єнніфер. Вже у день прем'єри подивитися серіал онлайн можна буде на Netflix, де всі 8 серій вийдуть одночасно.

Фото: https://twitter.com/witchernetflix

Успіх першого сезону "Відьмака" був зумовлений популярністю трьох однойменних відеоігор від польської студії CD Projekt Red, але шоу насамперед ґрунтується на оповіданнях та романах польського письменника Анджея Сапковського. Автор уже подивився "Відьмака 2" та поділився відгуком.

"Чудова робота. Адаптація моїх книг - непросте завдання. Я подивився [другий сезон] з великим задоволенням, і я сподіваюся на ще більш епічний третій сезон", - заявив він.

Очікувалося, що 2 сезон "Відьмака" вийде у 2020 році, але виробництво затримали через пандемію та травму ноги головного актора Генрі Кавілла. З моменту виходу першого сезону на Netflix також вийшов додатковий мультсеріал під назвою "Відьмак: Кошмар вовка". Він присвячений Весемірові - найдосвідченішому відьмаку і наставнику Геральта в оригінальній історії. Весемір також з'явиться у 2 сезоні "Відьмака" у виконанні Кіма Боднії - зірки серіалів "Міст" та "Вбиваючи Єву".

Фото: https://twitter.com/witchernetflix

Друга частина "Відьмака" розвиватиметься за сюжетом роману Сапковського "Кров ельфів". Це перша книга в основній серії. Шоураннер Лорен Шмідт Хісріч розповіла, що глядачі побачать цілісну часову шкалу замість трьох різних гілок, які показані в першому сезоні. Шанувальники також познайомляться із "сім'єю" Геральта, включаючи відьмаків Коена, Ламберта, Ескеля та мудрого Весеміра.

Серіал "Відьмак" у 2-му сезоні буде більше схожим на книгу, ніж на гру.

"Ми хотіли повернутися до вихідного матеріалу, а не робити адаптацію адаптації. Але це не означає, що ми не фанати ігор, що ми не граємо в них і не знаємо, що більшість нашої аудиторії чула про Відьмака тільки через відеоігри. Тому ми хочемо віддати їм належне", - сказала Хісріч.

"Відьмак" 2 сезон - дата та час виходу

Другий сезон "Відьмака" вийде на Netflix 17 грудня о 10:00 за Києвом. У ньому буде 8 епізодів і всі вони з'являться на стрімінговій платформі одночасно.

Трейлер другого сезону "Відьмака"

Тізер-трейлер 2-го сезону "Відьмака" вийшов у липні, а офіційний трейлер з'явився у жовтні. У ньому ми побачили, що імперія Нільфгаард не відступає і готується до контратаки на Північ після того, як їх відкинули наприкінці першого сезону. Хоча в "Крові ельфів" Сапковського не дуже багато монстрів, у трейлері показали багато небезпечних істот, включаючи Лісовика та Фледера.

Акторський склад 2-го сезону "Відьмака"

Головну роль у другому сезоні "Відьмака" зіграє Генрі Кавіл, роль Цирі повторить Фрея Аллан, історію Єнніфер продовжить Аня Чалотра, бард Лютик повернеться на екран у виконанні Джої Бейті, і ми, можливо, знову почуємо хіт "Киньте гріш Відьмакові" у його виконанні.

Серед інших відомих акторів "Відьмака" - Кім Бодніа у ролі Весеміра, Ларс Міккельсен у ролі Стрегобора та зірка "Гри престолів" Крістофер Хів'ю у ролі Нівеллена.

Чи буде 3 сезон "Відьмака"

Netflix продовжив "Відьмака" на 2-й сезон ще до того, як перший вийшов в ефір. Компанія впевнена в популярності серіалу, тому зйомки шоу продовжаться.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита