Лайм

Netflix починає зйомки 2 сезону "Відьмака" - де працюють над серіалом і коли чекати

Схоже, фанам саги доведеться потерпіти до весни 2021 року

Зібравши масу хвалебних відгуків по "Відьмака" з Генрі Кавіллом в головній ролі, Netflix готується до зйомок другого сезону. Серіал почнуть знімати вже в лютому цього року, а от релізу не варто чекати раніше 2021-го.

Орієнтовно, це може бути квітень, пише WhatsOnNetflix. Посилаються там на той факт, що робота над першим сезоном від старту зйомок до його виходу на платформі тривала 14 місяців. Левову частку часу відібрали графіка та спецефекти. Питання касту поки залишаються відкритими, а ось за сюжетами вже дещо прояснюється (ніяких спойлерів).

Якщо ви дивилися перший сезон, то явно помітили, що його події відбуваються у кількох тимчасових інтервалах, які охопили пригоди Геральта з Рівії, чарівниці Єнніфер та княжни Цірілли. Шанувальники романів Анджея Сапковського також звернули увагу на те, що більшою мірою в сюжеті першого сезону обіграні події перших двох книг в хронологічному порядку - "Останнє бажання" та "Меч призначення".

Таким чином перший сезон "Відьмака" був довгим прологом до початку не менше тривалої історії. Сюжет другого сезону охопить третю книгу "Кров ельфів", після чого також покладе початок подіям, описаним у четвертому томі Сапковського "Час погорди". Попередньо помістити все це також планують у восьмій серій.

Зйомки другого сезону будуть проходити паралельно в Будапешті (Угорщина) та Лондоні, який дозволяє знімальній групі працювати у масивних павільйонах з декораціями. Разом з цим у мережі пройшли чутки, що певні епізоди знімуть і на локаціях шотландського острова Скай.

Фото: ua.hotels.com

Фото: Фото: ua.hotels.com

  • Всі співають пісню з "Відьмака", але Джої Беті (Лютіку) вже не смішно - це пекло він терпить довше нас. Після виходу серіалу актор розповів, як засинав і прокидався з піснею "Киньте гріш відьмакові..."
  • Дивіться також на theLime, як YouTube-блогер переспівала головний хіт з "Відьмака" українською. Такого успіху вона навряд чи чекала.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймКiно
Теги: Netflix, Відьмак

Читайте також

Як приготувати пастуший пиріг з фаршем і овочами - ідеальну страву для ситної вечері

Як у домашніх умовах зробити пастуший пиріг зі шпинатом, горохом, картоплею та фаршем, щоб урізноманітнити звичне меню своєї сім'ї