Лайм

Двійник Ілона Маска здивував неможливою подібністю - у мережі не вірять, що він справжній

Думки користувачів із цього приводу розділилися

Поки генеральний директор Tesla Ілон Маск готується імплантувати мозкові чіпи людям у найближчий час, у мережі у нього з'явився двійник. Житель Китаю опублікував ролик, у якому продемонстрував неймовірну схожість із відомим винахідником.

Двійник Ілона Маска виклав відповідне відео на своїй сторінці у соціальній мережі TikTok. Він стоїть поряд з автомобілем Tesla, намагаючись при цьому максимально наслідувати американського підприємця.

Фото: tiktok.com/@masikexiaomi

У мережі ролик із "китайським двійником" Ілона Маска став вірусним і з кожним днем набирає все більше переглядів. Однак якщо деякі користувачі заявили, що вражені такою схожістю двох людей, інші, навпаки, засумнівалися в справжності цього відео. У деяких користувачів з'явилося припущення, що це діпфейк - фальшивий ролик, в якому за допомогою відеотехнологій можна штучно змінити зовнішність будь-якої людини.

"Перед нами справжнісінька підробка. Можна помітити невеликий збій, поки камера повертається - деякі рухи під час його розмови виглядають відстають", "Чорт візьми, в Китаї можна зробити копію чого завгодно, навіть людей!", "Це ж китайський Ілон Маск", - висловилися люди із цього приводу. Також були і ті, хто став вигадувати для "нового Ілона" ім'я - у мережі його прозвали І Лонг Маск.

Нагадаємо, на початку цього року американський інженер і мільярдер Ілон Маск став найбагатшою людиною планети, змістивши на друге місце засновника Amazon Джефа Безоса. 1 листопада 2021 року Маск став першою людиною в історії, чиї статки досягли позначки в 300 мільярдів доларів.

  • Ілон Маск став "Людиною року" за версією Time і знявся для обкладинки зі стрижкою, яку зробив сам. Головний редактор видання вважає, що лише одиниці вплинули на життя на Землі та за її межами так, як глава SpaceX та Tesla.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підпишіться на канал theLime і дізнайтеся більше про них.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували