Лайм

Ілон Маск став "Людиною року" за версією Time і знявся для обкладинки зі стрижкою, яку зробив сам

Мільярдер освоїв ремесло перукаря

Журнал Time назвав "Людиною року" Ілона Маска. Головний редактор видання вважає, що зовсім небагато людей вплинули на життя на Землі та за її межами більше, ніж глава SpaceX та Tesla.

"У 2021 році Маск став не тільки найбагатшою людиною у світі, а й, можливо, найбільшим прикладом масштабних змін у нашому суспільстві", - йдеться у редакторській колонці Едварда Фельсенталя.

Фото: TIME

Бізнесмен знявся для обкладинки журналу з екстравагантною зачіскою, яку вже встигли висміяти у мережі. Виявилося, що стрижку з виголеними боками і копицею волосся на маківці Маск зробив собі сам, чим дуже порадував колишню дівчину і матір свого молодшого сина Граймс.

"Він сам підстригся для цієї фотографії! Ікона!" - написав у Твіттері 33-річна співачка. "Ні стиліста, ні макіяжу, ха-ха", – відповів їй 50-річний Маск. "Ти у будь-якому разі краще виглядаєш без макіяжу. Важливо бачити шрами для енергії Вікінга", - запевнила його Граймс.

Фото: Twitter

Фото: Twitter

Мільярдер також зробив схожий ірокез своєму синові X Æ A-Xii, якого батьки називають Ексом.

Фото: Twitter

Миле фото із сином не врятувало Маска від критики за перукарські навички. Його зовнішній вигляд порівнюють із Зоргом з "П'ятого елемента". Така асоціація не випадкова, адже у фільмі з Брюсом Уіллісмо Зорг є засновником та власником компанії з виробництва зброї та таємно працює на Абсолютне Зло.

Фото: Getty Images

Інші порівнюють стрижку Маск із Кім Чен Ином, лялькою-тролем та іншими сумнівними персонажами. Так, українські користувачі Твіттера помітили схожість бізнесмена з Надією Савченко.

Кім Чен ИН Фото: Getty Images

Фото: Twitter

Журнал Time вибирає "Людину року" з 1927 року, і з того часу номінація неодноразово критикувалася. Втім, вплив обраних людей не завжди є позитивним, наприклад, Адольф Гітлер був названий Людиною року в 1938 році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували