Лайм

Роналду та його вагітна наречена оголосили стать майбутніх близнюків: миле відео біля різдвяної ялинки

Незабаром у пари буде вже шестеро дітей

Два місяці тому Кріштіану Роналду та Джорджина Родрігес повідомили, що очікують на поповнення сімейства - наречена футболіста вагітна двійнятами. Тепер пара оголосила стать майбутніх малюків.

Майбутні багатодітні батьки опублікували на своїх сторінках в Instagram миловидне відео, на якому діти пари, а заразом й шанувальники, дізналися, хто народиться. На кадрах Кріштіану-молодший разом із братом та сестрами лопають кульки, в яких знаходяться конфетті, які символізують стать дітей. І, судячи з блакитного та рожевого кольору, Роналду та Родрігес чекають на сина та доньку.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Cristiano Ronaldo (@cristiano)


"Там, де життя починається і кохання ніколи не закінчується", - підписав милий ролик Роналду, на якому зображені всі його діти біля новорічної ялинки.

Нагадаємо, що троє старших дітей Роналду - 11-річний Кріштіану та 4-річні близнюки Єва та Матео - народжені від сурогатних матерів. Молодша дочка Алана, якій минулого місяця також виповнилося 4, - від 27-річної Родрігес.

Про майбутнє поповнення Кріштіану та Джорджина повідомили наприкінці жовтня, опублікувавши у соцмережі знімок УЗД.

Фото: instagram.com/georginagio

  • Футболіст і колишня продавщиця магазину Gucci почали зустрічатися у 2016 році, але поки не поспішають із весіллям, про яке Роналду говорив ще 2 роки тому.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil