Лайм

Це мрія моєї мами: Кріштіану Роналду збирається одружитися

Обраницею футболіста стала 25-річна Джорджина Родрігес, колишній продавець-консультант магазину Gucci

34-річний Кріштіану Роналду пообіцяв одружитися на своїй дівчині Джорджини Родрігес, пише видання Daily Mail. Щаслива пара зустрічається з 2016 року.

"Вона дуже мені допомогла. Звичайно, я закоханий в неї. Ми обов'язково одружимося одного разу. Це мрія моєї мами", - сказав Роналду в інтерв'ю з британським журналістом Пірсом Морганом.

Пара познайомилася в магазині Gucci в Іспанії, де Джорджина працювала продавцем-консультантом. Потім вони знову зустрілися на святковому заході бренду, і з тих пір не розлучалися.

"Чому ні? Це здорово. Вона мій друг. Ми розмовляємо. Я відкриваю їй своє серце, а вона відкриває мені своє", - продовжив футболіст.

Рішучості Роналду надає благословення матері, Марії Долорес дос Сантос Авейру, яка мріє побачити сина щасливим чоловіком і батьком. Нагадаємо, що у футболіста вже є четверо дітей: 9-річний Кріштіану-молодший і дворічні близнюки Єва і Матео, народжені від сурогатних матерів, і дворічна дочка Алана від Джорджіни Родрігес.

25-річна обраниця зірки футболу визнає, що їй "нелегко" підтримувати стосунки з такою відомим людиною, але вона нічого не хотіла б міняти. Колишня прдавчиня зізналася, що це була "любов з першого погляду", коли вони вперше зустрілися, а також розповіла, як вона спокушає свого коханого.

В інтерв'ю The Sun красуня-брюнетка зізналася, що поряд з емоційним зв'язком між ними важливо зберігати романтичну іскру, тому вона завжди спить в сексуальній нижній білизні.

"Це зручно і романтично, а ще це зробить вашого чоловіка щасливим", - додала вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях