Лайм

Зірку серіалу "Секс і місто" звинуватили у сексуальному насильстві

Відразу дві жінки виступили зі звинуваченнями

Після прем'єри продовження серіалу "Секс і місто" Кріс Нот опинився у центрі гучного скандалу – виконавця ролі Містера Біга звинуватили у двох зґвалтуваннях.

Видання The Hollywood Reporter випустило великий матеріал, в якому опублікувало розповіді двох жінок, які нібито пережили сексуальне насильство з боку актора. Обидві ймовірні жертви були зґвалтовані в різні роки: перший інцидент стався у Лос-Анджелесі 2004 року, другий - у Нью-Йорку 2015-го.

Кріс Нот Фото: Getty Images

40-річна Зоя та 31-річна Лілі (імена змінені) не знають одна одну та поділилися своїми історіями у різний час. На болісний спогад їх підштовхнув вихід перезапуску серіалу, який отримав назву "І просто так".

За словами першої дівчини, Нот напав на неї, коли їй було 22 роки. Вона тоді працювала у фірмі, з якою співпрацював актор. Жінка стверджує, Кріс постійно з нею фліртував, а одного разу заманив її у свою квартиру під приводом повернути книгу. Там він нібито поцілував дівчину, а потім напав на неї та зґвалтував.

"Це було дуже боляче, і я закричала: "Стій!" - згадує Зоя. - Але він цього не зробив. Я сказала: "Ти можеш дістати хоча б презерватив? "І він у відповідь розсміявся".

Жінка також розповідає, що після акту вона вирушила до друга, який жив у цьому будинку, щоб змити кров. Після чого приятель відвіз її до лікарні, де їй надали допомогу. Заявити про зґвалтування Зоя не наважилася, бо боялася, що їй не повірять.

Кріс Нот та Сара Джессіка Паркер у серіалі "І просто так" Фото: Getty Images

Другий подібний інцидент нібито стався через 11 років. Лілі, якій на той момент було 25, познайомилася з тоді 60-річним Крісом у нічному клубі закритого типу, де працювала офіціанткою.

Дівчина стверджує, що актор запросив її на вечерю, і вона не відмовилася, оскільки була його фанаткою. У ресторані вона неабияк випила, після чого зірка "Сексу і міста" покликав її до себе додому, де поглумився над нею. При цьому дівчина зазначає, що Нот тоді був одружений з акторкою Тарою Вілсон, але заявив їй, що шлюб не є для нього перешкодою.

  • Тим часом акторка Роуз Макговен програла позов проти Харві Вайнштейна, якого звинувачувала у рэкеті. Зірка "Зачарованих" заявляла, що продюсер та його спільники завадили їй опублікувати звинувачення у зґвалтуванні у книзі мемуарів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків