Лайм

Вийшов трейлер серіалу "І просто так" - яким буде продовження "Секс і місто"

Перші дві серії вийдуть вже за 9 днів

HBO Max показав офіційний трейлер серіалу "І просто так" (And Just Like That) - продовження "Секс і місто". У ролику можна побачити не лише добре знайомих героїв, а й нових персонажів, якими поповнився проект.

У майже двохвилинному відео показано як Кері, Шарлотта та Міранда гуляють вулицями Манхеттена, насолоджуються пікніком у парку, сміючись і пліткуючи як у старі добрі часи. "Чим довше я живу, тим ясніше розумію, що зі справжніми друзями можна гори зрушити", - каже у ролику героїня Сари Джесіки Паркер.

Кадр із серіалу "І просто так" Фото: Getty Images

Також у ролику можна побачити сцену з Містером Бігом та Керрі, які поводяться як закохана пара. У продовженні "Секс і місто" з'являться й інші зірки оригінального серіалу - Стів Брейді (Девід Айзенберг), Гаррі Голденблат (Еван Хандлер), Ентоні Марантіно (Маріо Кантоне), а також Стенфорд Блетч у виконанні Віллі Гарсона, який помер у вересні.

Як уже відомо, Саманти, яку зіграла Кім Кетролл, у серіалі "І просто так" не буде. Нове шоу пояснить відсутність четвертої подруги тим, що вона переїхала до Лондона після того, як посварилася з Керрі.

Шарлотта, Кері та Міранда Фото: Getty Images

Серед новачків серіалу – небінарний квір-комік Че Діас (Сара Рамірес), брокерка Сіма Патель (Саріта Чоудхурі) та документаліст й мати трьох дітей Ліза Тодд Векслі (Ніколь Арі Паркер).

Прем'єра серіалу "І просто так" відбудеться на HBO Max 9 грудня - глядачі зможуть подивитись одразу дві серії. Потім виходитиме по одній серії щотижня. Усього вийде 10 півгодинних епізодів. Фінал першого сезону покажуть у лютому 2022 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита