Лайм

Артур Логай розповів, чому призупинив музичну кар'єру та з ким мріє записати дует

Переможець "Танців з зірками" дав нове інтерв'ю

До того як стати актором Артур Логай захоплювався співом, але у якийсь момент кар'єру музиканта він поставив на паузу. 28-річний артист розповів, чому призупинив творчість та чи планує знову повертатися на сцену.

В інтерв'ю Славі Дьоміну переможець "Танців з зірками" зізнався, що він дуже любить співати, хоча вокалістом себе ніколи не вважав. Артур не приховує того, що не завжди потрапляє у тональність та чує не всі ноти. Сьогодні Логай хоче підтягнути вокал і вже домовився про заняття зі співаком LAUD – голосом танцювального шоу.

Фото: instagram.com/logai.arthur

Свою музичну кар'єру Артур розпочав у 2014 році з талант-шоу "Х-фактор". Тоді 21-річний хлопець тільки-но зав'язав із згубною залежністю, яка мало не призвела до суїциду, і прийшов на проект, щоб розпочати життя із чистого аркуша. Для кастингу він обрав пісню "Стріляй" гурту "Океан Ельзи" та потрапив до команди грузинської співачки Ніно Катамадзе.

Після шоу музична кар'єра Логая різко пішла нагору: його почали запрошувати співати до закладів, і паралельно він почав записувати кавери на відомі хіти.

2016 року Артура пригасили знятися в серіалі "Київ вдень та вночі". Спочатку він поєднував зйомки в кіно та роботу у нічних клубах, але потім відсунув співи на другий план.

"Мені здавалося, що все це можна поєднувати, - поділився він у програмі "Слава+". - Але чим більше я поринаю в кіно, тим більше розумію, що зараз тільки це. Тому що ще стільки всього, чого я не вмію, а чого хочу вміти у цій професії...".

На сьогоднішній день Логай вважає себе більше актором, ніж співаком, але кидати музику він не збирається. До того ж, Артур хоче записати дуети з такими артистами, як Андрій Хливнюк із гурту "Бумбокс", Дмитром Монатиком та Іваном Дорном.

За свою недовгу кінокар'єру актор-початківець встиг зіграти кілька головних і другорядних ролей. Артур знявся у серіалах "Чаклунки", "У неділю зранку зілля копала", "Таємниці", "Великі Вуйки", "Громада", "Консультат", а також в українському ремейку "Не родись красивой" - "Моя улюблена Страшко".

  • Раніше Артур Логай розповів, як подолав сором під час відвертих танців із Анною Кареліною. Спочатку акторові було ніяково торкатися партнерки по "Танцям з зірками".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Все, що страшне, - реальність: Дантес поскаржився на пригнічений стан

Співак Володимир Дантес не став приховувати, що останнім часом відчуває емоційне виснаження. Артиста рятують природа, рідний дім, родина

Співак ALEKSEEV відреагував на чутки про роман з відомою блогеркою

Виконавець Alekseev відповів на плітки про його особисте життя. Проте артист не вдавався в деталі

Не хочемо мовчати: блогерка Юлія Верба повідомила про свою вагітність

Блогерка Юлія Верба здивувала новиною про свою вагітність. Жінка показала кадри, де добре видно кругленький животик