Лайм

Артур Логай розповів, як подолав сором під час відвертих танців із Анною Кареліною

Спочатку актору було ніяково торкатися партнерки

На "Танцях з зірками" учасникам часто доводиться зображати пристрасть на паркеті, і для непрофесійних танцюристів такі одкровення на публіку даються непросто, навіть якщо це кіноактори. Переможець 5 сезону розповів, як йому вдалося подолати сором під час сміливих танців.

Артуру Логаю та Анні Кареліній відвертий номер дістався вже у першому ефірі. За сценарієм, наприкінці танцю актору потрібно було шльопнути партнерку по інтимному місцю. "Мені було дико ніяково", - згадує Артур у новому випуску MED+Wellness.

Фото: instagram.com/logai.arthur

Тоді Логай вирішив, що виконає цей елемент лише під час прямого ефіру, а на репетиціях лясне "по стегнах". Але хореографу проекту Олені Коляденко це не сподобалось.

"Йде прогін номера, і коли доходить до цього моменту я шльопаю по стегнах... і Олена каже: "А що ти робиш? Нормально дай їй! Ти артист чи хто? Ти так звикнеш і так само зробиш на сцені", - згадує слова хореографа Артур. Після цього Логай став віддаватися на повну не лише перед глядачем, а й на репетиціях.

Переможець проекту, якого називали "королем підтримки", додав, що під час трюків він не звертав уваги, за які частини тіла хапає Анну. Головне - упіймати партнерку, щоб вона не травмувалася.

  • Перемога Артура Логая та Анни Кареліної здалася несправедливою глядачам та колишньому учаснику проекту Олексію Суровцеву. Чемпіон України зі стриптизу назвав актора "клишоногим", і тут же отримав відповідь.
  • Читайте також на theLime, як володарі другого місця Ольга Харлан та Дмитро Дікусар прокоментували несправедливі оцінки у фіналі "Танців з зірками".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір