Лайм

Холостяк DZIDZIO розповів, як живе та яку жінку шукає після розлучення

Співак мріє про милу супутницю життя

У 2021 році Михайло Хома (DZIDZIO) та Ярослава Притула (SLAVIA) розлучилися після 20 років стосунків. Артист віддав колишній дружині розкішну квартиру під Києвом, а сам влаштувався у столиці і вчиться знову бути щасливим. В інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" 38-річний холостяк розповів, як складається його особисте життя.

"Я зараз почав помічати дуже багато важливих дрібниць, людей. Частіше дзвоню мамі, племінникам. Почав приділяти увагу собі. Заходжу в магазини, купую щось одягнутися, купую подарунки людям. Раніше я пропускав дуже багато всього, - зізнався Дзідзьо. - Зараз я звернув увагу на себе, на те, що мені подобається. Не комусь, а мені".

Фото: https://www.instagram.com/dzidzio/

Після розлучення Михайло не може назвати себе щасливою людиною, але намагається досягти цього стану. У нього вже є уявлення про те, якою має бути його нова кохана.

"Не може кожна людина сказати: "Я щаслива". Якщо не чесно говорити, я скажу: "Так, я щасливий, подивіться, у мене є мікрофон, у мене студія, я перший у рейтингу". Але це неправда. Я працюю над тим, щоб бути щасливим, - каже він. - [Жінка поруч зі мною] повинна бути милою. Мені достатньо, щоб я любив людину не за щось. І щоб мене любили не за мою популярність, не за мої досягнення".

Співак упевнений, що відразу ж упізнає про свою суджену, як тільки побачить її.

"Є погляд "очі в очі", коли ти впізнаєш людину. Є таке в житті: очі в очі впізнав, тому що ми колись домовилися, - мріє він. - Вона повинна бути мила. Мила моєму серцю".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита