Лайм

Леонардо Ді Капріо стрибнув у замерзле озеро, щоб урятувати своїх собак

Інцидент стався на зйомках фільму "Не дивіться вгору"

Леонардо Ді Капріо не боїться води, навіть якщо вона дуже холодна. Минулого січня оскароносний актор допомагав рятувальникам у пошуках людини, що впала за борт, а тепер сам стрибнув у крижане озеро, щоб витягнути своїх улюблених собак.

Ді Капріо є власником двох молодих хаскі, яких привіз із собою на знімальний майданчик фільму "Не дивіться вгору". Активні тварини поводилися як справжнє торнадо, і зрештою опинилися у крижаній воді.

Фото: Getty Images

"По суті, вони обидва впали у замерзле озеро. А потім я увійшов. Я живу в Каліфорнії і не розумів, що робити в замерзлому озері", - сказав Леонардо в подкасті Happy Sad Confused.

Партнерка Ді Капріо по фільму Дженніфер Лоуренс додала, що знаменитості довелося довгенько побовтатися у холодній воді.

"Один із собак упав, і він стрибнув у замерзле озеро, щоб врятувати його. І як тільки він виштовхнув одного собаку зі ставка, інший стрибнув, - пояснила вона. - Упевнена, що вам усім цікаво: після цього він одразу ж роздягнувся у машині".

ДіКапріо зупинявся в орендованому будинку зі своїм колегою з фільму Джона Хіллом і часто надсилав режисеру Адаму Маккею фотографії своїх собак. Хаскі влаштували в будинку погром і в якийсь момент навіть розірвали диван.

Тим часом Леонардо даремно хвилювався за своїх улюбленців. Сибірські хаскі мають два шари шерсті, яка ефективно захищає їх від суворих арктичних зим. Густе підшерстя здатне витримувати низькі температури від -50 до -60°C, дозволяючи собакам спати прямо на снігу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни