Лайм

Вокаліст Il Divo Карлос Марін помер від коронавірусу у віці 53 років

Співак захворів під час британського турне

Учасник гурту Il Divo Карлос Марін помер у лікарні у віці 53 років. Видання The Independent повідомляє, що у іспанського співака був коронавірус.

Маріна госпіталізували до лікарні Манчестера, через що групі Il Divo довелося скасувати британське турне. Співака ввели у штучну кому, але врятувати його не вдалося.

Карлос Марін Фото: Getty Images

19 грудня гурт Il Divo опублікував у Твіттері заяву про смерть учасника:

"З важким серцем повідомляємо вам, що наш друг і партнер Карлос Марін помер. За ним сумуватимуть його друзі, сім'я та шанувальники. Ніколи не буде іншого голосу чи душі, подібних до Карлоса. Ми сподіваємося і молимося, щоб його прекрасна душа упокоїлася з миром".

16 грудня гурт опублікувала повідомлення про те, що Марін перебуває у лікарні, а вони моляться за його якнайшвидше одужання. Після цього іспанські ЗМІ писали, що Карлоса інтубували у відділенні інтенсивної терапії. Відомо, що він був вакцинований.

Гурт Il Divo був створений у 2004 році Саймоном Коуеллом. Квартет виконавців з оперними голосами швидко завоював світову популярність і у 2006 році потрапив до Книги рекордів Гіннесса як найбільш комерційно успішний міжнародний поп-проект.

Il Divo Фото: Getty Images

Карлос Марін був у групі Il Divo баритоном. Він брав майстер-класи з вокалу у Монсеррат Кабальє, Альфредо Крауса та Джакомо Арагаля, виконував провідні партії у відомих операх та мюзиклах по всьому світу ("Знедолені", "Красуня і Чудовисько", "Травіату", "Севільський цирульник", " Баттерфляй"). 53-річний співак був одружений зі співачкою французького походження Джеральдін Ларроса.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита